床哥個社工牌唔係白讀

389 回覆
1305 Like 241 Dislike
你有人生歷練唔代表大家知 唔知咪共情唔到 我個重要唔係佢有幾特別
係佢有呢個經歷而大家知佢經歷過先令到件事咁易共情到
其實還好, 一個陷入左情緒差狀態嘅人唔係比佢講兩用可以轉變到
唔洗咁樣神化床哥喎
老實講,做咗咁多年藝人都睇唔開
有藝術有Talent 受唔起批評 可以去返做幕後
又可以發揮到佢嘅諗法 又唔使俾人批評
感覺上比較適合佢

如果真係有固執型人格,又要繼續堅持做呢行
建議定期做心理咨詢 如果唔係玩多幾年好快癲
游學修其實有咩好呻?
瓣瓣都唔係最精都比佢叫彈起咗/過,愛情事業兩得意啦,大把做佢呢行嘅人際遇同機會都差佢一大截,唔通個個都屌天屌地?
佢要紅要出名就必然要面對呢啲難聽嘅說話架啦,呢個世界有人係只有fans 冇hater 架咩,唔係要佢好好地改下自己啲格定係要佢點樣進步,純粹控制下自己唔好郁啲就崩潰大爆發都做唔到?三十幾歲喇成熟啲啦
睇完我都想問
條友好似成撚日覺得自己懷才不遇咁,佢個閪樣好似欠佢咁
原來係嗰件唔抵得同妒忌游狗既傻鳩
佢喜啦
反駁隊?
你咁講即係代表有一萬個呀頭同得一條靚?
硬係鍾意衝出黎講自己個講法最好
點解可以咁自大覺得可以指點江山
對哂稿上面班友當真都幾撚好笑
個聲線好難頂 又係靠大聲唔比人講野
呢d野阿豬阿狗都識講 洗唔洗又要讀個社工先識講
咁不公
今日社工註冊局已組
變哂政府啲人同建制派人
佢仲註唔註冊好?
傻閪 係咪覺得自己好撚獨醒
床工幾時都氹下我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞