【英國大選】中國黨媒傳旨:改革黨能為英國帶來嶄新及安穩方向

153 回覆
65 Like 13 Dislike
事實上好多後生嘅開始buy 馬克思
你同班撐巴嘅傾吓偈好易問到出嚟
Bno visa 係計落humanitarian visa 既immigrant
Reform 係反晒所有移民,理得你合法定非法
Net immigration 係0
你除左打幾句發爛渣外真係乜point 都冇,連Reform 既Manifesto 未睇熟就喺度盲撐,仲膠到明明自己反對Brexit 但走去撐力推Brexit 既黨,到爆左有黨媒認証但都仲死撐,逃避現實唔係成熟既公民甚至成年人所為
你繼續吹
Humanitarian 笑撚死

Btw 我BC 唔關我事,香港嘅因素無可能會影響到我嘅投票意向
Humanitarian routes

In 2022, people arriving on humanitarian routes (such as Ukrainian schemes, British nationals (overseas) (BN(O)) and resettlement schemes) accounted for 19% of non-EU long-term immigration, with an estimated 172,000 arriving on these visas. This was an increase from 57,000 in 2021, when these visa types accounted for 9% of total non-EU immigration.

https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/populationandmigration/internationalmigration/bulletins/longterminternationalmigrationprovisional/yearendingdecember2022#non-eu-reason-for-migration

係咪ONS唔夠權威?
多謝指正
不過香港嘅野都係唔會影響我響英國嘅投票意向
你7年喺度bc 埋,亦冇經歷2019,唔考慮香港因素好正常
你係咪未撚訓醒法國佬早幾日election極右票數有成30%排第一喎
反移民代表移民都唔想要,可以落閘,非法果d叫偷渡
真,我地可以準備去盧旺達
https://www.facebook.com/share/p/z4juE9v7FfSgdLXa/

陳雲十幾年前已經講冇右膠囉
呢啲撚樣真係唔知咩叫鐵幕國家

崇拜馬克思一律送古巴同朝鮮。
點解認為極右存在就一定係極左?
依家極左既定義係認為極右存在?
咁二戰美英法係咪都極左國家?畢竟佢地認為納粹係極右
希望閣下扣帽子之前諗清楚你既立論符唔符合邏輯先

再講我認為極左確實係文明既挑戰,但極右都係一樣
我唔係要同你討論點解極左係問題,因為我認同
而係想你解釋下點解覺得極右唔存在?
點解覺得按宗教同人種將一啲人deport出境既諗法唔係極右?
佢地一樣當你係黄皮假英國人
以為自己係BC好高貴
法西斯係睇住你個種黎屌唔係國籍啊傻鳩
點解大家成日覺得當年侵啲政策全部侵決定
姆欽先係經濟上既反共先峰,肥仔奧先係政治上既反共先峰
Btw,2個都無支持侵再參選,你唔覺得已經答咗你啲野?
連VPN 移民既迷雲黨都入埋嚟,你咪係右膠表表者,崇拜某幾個政客當神咁拜
陳雲仲話叫雞係體現身體自主,咁你今日叫左未?
留港毒苗撚屌毛新宇賤畜又喺度吠兼屈鳩人VPN移民
幾時先至肯唔再淆底,貼毒苗接種記錄上嚟呀
右膠咪你呢d水平
聲大大冇貨賣,我打0針同打100針都改變唔到你一句都唔敢中屌連疫苗大推手Donald Trump呢個事實
見到自己偶像就好似毒撚咁頭dup dip眼濕濕,尿都瀨晒出嚟,嗰副淆底樣我隔住個mom睇都覺得你可憐
佛奇承認防疫規定多「編造」 6呎社交距離、兒童戴口罩都沒科學根據
https://lih.kg/bKkjPMV
#49 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

你望下自己含Fuck奇條撚含到雪雪聲,幾撚肉鳩酸先至再吠啦

我咪同你講咗你唔再淆底,貼毒苗接種記錄上嚟,我就即刻開post屌侵推毒苗囉,依家係你淆底咋

左膠左癌就係你依啲水平囉
俾我屌到喊晒口仲想俾我屌多穫甘
指引又唔係佢出,CDC又唔係under 佢,你要做佢咪揾真係佢主理既措施同政策
呢單野咪再次證明你件右膠只講立場不講事實,只係靠謊言同陰謀論去當證據

呢度講英國大選,你件vpn移民俾我撚到唔忿氣又係咁離題
總之你有你意見,我有我意見
無需要說服對方,何況大家根本唔識

講得出Reform係法西斯你係咩料都大概估到
都係典型香港人講野用詞誇張d就覺得自己好勁好有見地個d傻鳩
仲有親普京
你唔係以為拎住BC就真係英國人呀
大把白鬼照歧視你,咪又係當你係Chinese
支持一個歧視自己既政黨真係好好笑
閣下唔識解咩叫mainstream?
叫你解釋一下點解覺得極右唔存在呀
可唔可以唔好顧左右而言它呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞