【英國大選】中國黨媒傳旨:改革黨能為英國帶來嶄新及安穩方向

153 回覆
65 Like 13 Dislike
Reform張宣傳單寫住 ban immigrants
點投啊
乜膠物膠係因為你好撚岸膠
習近平為英國指明方向
五毛惱羞成怒
你睇佢另一個post 既回覆,係咁扭曲事實搏晒命defend Reform UK但話自己唔係帶風向
條友真係好撚得閒,日日24小時mon PO。
咁嘅行為,同5毛一撚樣。同埋佢哋永遠講嚟講去,目的只有一個,就係要令到所有人都跟佢哋講嘅嘢去做。咁樣嘅話,佢哋就成功帶咗風向畀網民。
AFD 最近先話唔俾烏克蘭加入歐盟
睇嘢唔好左右化咁簡單化咗。間諜呢啲嘢,根本左右派都會有支那間諜,你估保守黨、工黨等等冇間諜?
最重要嘅係一旦發現間諜,一定要捉
你話係就係啦。同中国人講嘢真係
你個reform uk咁多scandal
你唔怪個黨但走去怪指出事實既連登巴絲
你完全體現乜野係巨嬰

仲有你和應嗰條友正正係你最憎既留港撚,睇番佢d post 佢vpn 移民ja
https://lih.kg/BmipEsX
呢位會員反對脫歐但支持前身係UKIP 既Reform UK 係乜野玩法
咁你班regressive講嘅嘢真係膠喎
真係好小學雞

極右喺可見嘅日子根本入唔到mainstream
反而極左(例如閣下)先係呢個decade入面文明要面對嘅挑戰
膠嘅意思係on9話班progressive無common sense
右膠呢個詞完全用錯曬
東施效顰正小學雞
有病早啲睇醫生
反對又點?脫歐都已經變咗事實,而且保守黨都有人支持脫歐,咁啲人之前咪又投佢哋。有咩問題。係你呢啲on9先用支那人個套諗嘢方式去諗外國人
每個黨都有佢哋政綱,覺得睇法合自己咪投囉,冇人阻你㗎。
由頭到尾都係你啲支港人叫人group 票落某一政黨之嘛。我真係冇你咁得閒咁有個人目的咁係咁喺網絡帶風向。
類如呢
極右去到reform afd 就唔鳩?
UBI safety net 有幾膠? 有曬research 都唔黎咁可以點
 Nigel 有認証
無common sense 只係on9一種,膠反而更貼近沉迷一樣野而唔自知,自己得閒上網典睇下膠呢個字既用法
例如右膠盲目崇拜侵,但見到侵推苗又唔敢屌佢
Reform UK 反移民,但盲目右傾下自己去到英國明明係新移民但都支持Reform UK
你成個人真係好矛盾
為左打擊左膠,走去支持一個同你主張立場完全相反既政黨
仲順手做低埋都係右翼既保守黨去幫左翼Labours supermajority
巴打我見你反黎反去都係反reform
反reform之餘可唔可以反埋棄核Green
點計棄核都一樣係親俄中
有會員大力支持Green 既主張我都會如實踢爆

廢核呢樣野本身就係不可接受,講乜撚世界和平或者環保都係籍口,廢核結果只會令你後代講俄文/普通話/波斯語,任擇其一
你都痴線
總之on9 就屌得佢膠,理得佢係咪主流
劉馬車同白卡光頭Bob 一樣唔係主流一樣會俾人狂屌
Juvenile Cross
其實用唔用膠來形容冇問題,我只係講個現象係咁,多人用大家buy自然會流通
而好明顯左膠係遠比“右膠”呢個terms更深入大眾既民心
其實極右法西斯呢個標籤本身已經好有效又有殺傷力,一響朵即可令人聯想起成班猶太豬一批一批咁比人殺,右膠呢個名真係有啲重覆又多餘
連登班右膠喺網上就天下無敵,真人就頭dup dup成件毒撚咁,我完全link up 唔到佢地同歷史上殺人如麻既法西斯同納粹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞