【英國大選】中國黨媒傳旨:改革黨能為英國帶來嶄新及安穩方向

153 回覆
65 Like 13 Dislike
支那人已被共匪洗腦,對同胞係完全冇感情
右乜嘢膠?班友根本唔識分政治上嘅左右,一味淨識聽隻19鳩吹,我叫呢班友做陶膠。
依家歐洲右傾勢力抬頭。
唔見晒右膠同5毛
王滬寧 美國反對美國
有日官媒叫你支持民主自由你係咪都要行另一邊?
https://www.bbc.co.uk/news/live/c7204p2r0dkt
Second Reform candidate defects to Tories as Sunak defends campaign

又多一個reform 跳船
reform afd 係右應該無拗
盲撐都唔係右膠好難搞

民建聯都叫民主建港協進聯盟
你係唔係支持?
英國保守黨 唔係右過工黨咩?
唔夠改革黨右。
佐治·蓋洛威(英語:George Galloway,1954年8月16日—)是一位英國政治人物和電視節目主持人,生於蘇格蘭丹地。1987年首度當選英國下議院議員。自1960年代以來一直是工黨黨員,直至2003年因反對伊拉克戰爭而遭開除黨籍。自2013年至2016年,擔任尊重黨黨魁。自2019年至今,擔任不列顛工人黨黨魁。[1]

香港
編輯
2019年7月,蓋洛威認為香港反修例示威是有外國勢力參與其中、為給中國製造麻煩的一場「顏色革命」,類似於之前曾發生在烏克蘭、佐治亞等國的政權更替[7]。

新疆
編輯
蓋洛威曾聲稱新疆沒有集中營,受到拘禁的人都是伊斯蘭教恐怖分子;而新疆穆斯林的生活水準正在「飛速發展」[8]。

呢個算唔算
唔支持唔會唔用腦咁盲反
毛新宇將軍近排24小時全天候spin人唔好投Reform
時事台啲全職五毛都冇咁勤力
其實右膠呢個term 係啲左膠比人屌撚完唔gur小學雞式創造出來
好似啲傻閪藍絲叫人黑暴黑記黑護,全部都係源自於黑警
反正而家你係西方但係凡係正常少少你都會比大愛左膠屈你係極右法西斯bla bla bla
我progressive 應該一上黎就俾人屌左膠
貼客觀資訊又叫spin
見到黨媒同肛樂士都支持你心愛既reform 條氣好唔順?
干涉別國內政 用意險惡
點解可以有左膠唔可以有右膠?
右一定唔會激進?憑咩?
不嬲高登連登用語乜野字都可以加個膠形容on9行為:
腳膠、巴膠、鐵膠、大中華膠等
不過右膠本身玻璃心一俾人指出佢地膠就起晒鋼
on9 邊度有帶個風向。有病就睇醫生
你投邊個都唔關所有人事,從來只有人帶過風向叫人投 lib dem,從來冇人叫人投 reform labour or 保守黨。
每個人都有自己諗法,唔係支那講乜,或KOL講乜,就跟住做。我當你哋廿幾歲,廿9幾歲都未戒奶嘅巨嬰
難怪就算畀英國管多100年,香港人一世人都唔識建立民主社會。
人地講佢既睇法你就叫帶風向,你件右膠巨嬰講既就叫自己諗法
不過我地就睇到你堆右膠既睇法同黨媒、肛樂士睇法一致
又揾到一件vpn 移民既reform 支持者
https://lih.kg/3727035
Labour 裡面夠有傳上台後會改善英支關係啦。英國各政黨都有親支黨員,就算你投保守黨,保守黨個叉仔、財相個渣都係親支派。
要西方國家完全強硬,唔係得個講字,係要佢哋真係承受惡果嗰時,針拮到肉先識痛,佢哋先識醒,唔係嘅話,佢哋會繼續無限loop double standard。即講就好兇狠,到真正執行又會鬆緊少少。
戒奶未閣下。未戒奶就返去問下KOL意見啦。連咩叫帶風向都唔撚識
我從來冇叫人投乜嘢黨,但你就係咁叫人一定要投 lib dem,如果唔係就落閘。呢啲咪就係帶風向囉。on9仔,未戒奶快啲搵老母飲奶啦,幼稚到不得了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞