[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(95)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

部ifi zenith dac唔多掂
直接試spl睇吓啦
咁又幾平,我見而家最平個賣家都229xxx
其他就253000
spl咩型號 小弟新手
我都plan緊換線,不過銀包健康需時回復
睇咩budget,你全部試曬都得㗎
恭喜
買iem前諗過買牛 但醒起又要amp/dap 一闊三大 算9數
之前玩開IEM 用緊N8ii, qdc8ch, ie800s
最近比人毒左一毒聽新Focal Utopia 幾正,想問下各位20k 左右dac amp 有無咩好野試
我見好多推介Ferrum Wandle不過加埋amp 嚴重爆budget
行咗第一步,之後個d就會自然有
adi2 dac, SPL Phonitor xe
Agree, 耳機>amp>dac>loop
如果Utopia可以諗下Naim Uniti atom headphone edition
半年無用過部hugo2依家開唔到機,又叉唔到電
去沙田dma有晒spl demo插utopia
有埋brise條utopia專用線聽
耳機之後嘅嘢會自己生出嚟

好似自己換電都唔太難咁
Naim配Utopia麻麻地啦
我見到Lets go 套餐搵日去試下先
同埋想問下RME adi 2 邊到有得玩?
問RME 代理約時間,要office hour
https://synthax.hk/en/contact
又要請假先有得玩
同場加問Ferrum Erco 同Burson conductor3x GT有冇巴打有玩過同Utopia/Empyrean 夾?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞