[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(95)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
係,但未到手
本身諗住香港買就算, 見e-earphone賣17600yen, 香港890hkd, 然後無啦啦見到森林賣12939yen
Prime sale?
唔係,佢本身定價都平e-earphone一截
見audirvana有update而家可以裝去nas度做headless core, 以為可以好似roon咁用電腦連core個library, 但原來只可以經iOS / Android App去access, 電腦版依然係要用local library
即係要經Android/iOS usb 出dac?定都係用nas個usb?
用部nas嘅usb, 但咁嘅話即係冇用
咁講真,冇人叫你呢個老闆咁樣信個山高皇帝遠嘅職員由佢自拍自為㗎,要爆到咁大先嚟知咩事,好柒啫

好彩個音響老牌保得住,headphones.com呢個夥伴都掹得返,GoldenSound又有套天跌落嚟嘅Lina System,可喜可賀
想問吓鹹魚係咪要代購先買到
有啲想執隻AD1000X玩吓,定係買隻一手AD2000X好
想問吓鹹魚係咪要代購先買到

應該係

AD2000x話曬系列最top, 兩款headphone 一手價差唔多,盲追的話我會揀AD2000x
搵返原來之前AD1000X一手都要四萬一千幾yen不過EOL咗了,而家AD2000X森林扣埋稅又免運費,四萬六千yen就有
係呀,兩隻係差唔多錢
巴打有冇46,000円嗰條link
https://www.amazon.co.jp/dp/B009S32ZPI
扣埋稅先係四萬六千幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞