信用卡討論區(195) 呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問/RIP,永遠懷念家姐

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
得klook叫做食到下
係啦,mmp回500,red回400
yes
mmpower 5%
已經load到網站,大家應該會失望

今年最紅大折日得Klook,百老滙,新地商場

大貓全面縮水
i-titanium 續到9月
其實都估到,點會俾你4食咁著數
AE登記唔到額外7x海外…
一入即error
都預左
各大銀行都收水
揸兜你有無人認真試過個app架
而家根本睇唔到個CVV
我一睇個CVV,個 app 就有個 push 要我 approve
好啦,approve 左個 request,你就同我 logout
睇條毛
em 出左了

每次出行,成就更多旅行。由2024年7月1日至12月31日,憑滙豐EveryMile信用卡每階段作合資格海外簽賬並累積簽賬淨額滿港幣8,000元,可賺取低至港幣2元 = 1里!立即上滙豐Reward+應用程式登記。

另外,全年可享獨家優惠,程程歎住賺。由2024年1月1日至12月31日,憑滙豐EveryMile信用卡於Agoda網頁 (http://www.agoda.com/hsbceverymile) 預訂全球酒店全年可享85折優惠。優惠設有每月限額,85 折優惠的名額滿後,您可享 92 折優惠。除全年85折優惠外,我們亦會不時推出EveryMile信用卡獨家快閃優惠,詳情請瀏覽Agoda網頁 (www.agoda.com.hk/hsbceverymile) 或滙豐Reward+應用程式緊貼最新消息!
紅apps未見到em個promo
係咪已經可以碌住先
遲啲先登記?
aeon JCB簽yen都有第二期
不過登記唔到,聽朝先算
WAKU唔理CBF
可以
收起左東亞日,玩完
Aeon個$6000回$120
係咪冇再續啦?
想問下係咪唔洗登記?
同埋冇咗12%
勁智障
焗住要電話login網頁版
賞碌應該無續啦
dbs 個cs = digibot?
係ebanking揾極都揾唔到出嚟
0.75X嗰個就登記到
係咪搏人唔記得返轉頭登記7x 就可以派少啲積分
你地咁快睇到HSBC D優惠, 我app 未見到
web page
呢個我真係估唔到會續
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞