信用卡討論區(195) 呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問/RIP,永遠懷念家姐

906 回覆
0 Like 1 Dislike
研究下條款先
Thx
Mox CashBack 列表
https://mox.com/static/240520_Mox_CashBack_Table.pdf
有關合資格及不合資格獲得 CashBack 的交易及商戶的詳情,請參閱我們一般條款及細則附表 1(戶口及卡管理條款及細則)第 8.5 條 (註:應該係一般條款及細則附表 1 9.5條先岩)。為免存疑,經微信支付進行的交易不合資格賺取 CashBack。

一般條款及細則附表 1
https://mox.com/static/240628_Schedule_1_TC.pdf
(b) 以下交易類型為可能構成「不合資格交易」,因此不合資格賺取 CashBack 的例子:
(x) 由萬事達卡所指定的賬單繳付、稅項繳付或保險繳付;

Mox同佢老母一樣交保費無回贈
check左,同老母一樣無回贈
1年8次lounge 唔好蝕比佢
連登話公廁wo lounge, 我上次去都幾多人

唔得架
我試過
點樣唔得法... 職員話取消再申請過都得wor
所以都係建議用 app 申請,批左先落舖攞
個大折日廢到 不如唔好出

點算
仲有冇其他方法
張citi cash back 仲諗住取消,又要拎返出嚟
照cut,再申請EveryMile
而家citi出新卡迎新offer好廢
又要等下輪有無改

唔計中資卡就係 everymile 1%
thanks 咁一張red 一張waku
再申張signature
38k
而家就係未有先鬧,同埋大環境係減優惠
EM同red都改左,咁大家對佢冇信心都正常
咁用em仲有guru同每季萬五(呢個未知有冇)要計埋
次次都係咁㗎啦,卡post日常
你老尾試下落鋪問先
我都試過落舖真係30分鐘有卡
有玩里數,梗係值啦
冇咪cash
我係話你上網申請左卡, 但未有結果
再落去門市申請卡既情況下係申請唔到
佢會話你已經申請梗唔同你做
我知呀,得喎
唔得喎
我以前試過唔同我做
可能嗰個staff唔識玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞