信用卡討論區(195) 呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問/RIP,永遠懷念家姐

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
前兩年咪係七月一出囉
我計回贈發現唔啱數 去睇月結單先show到呢條數
三個人機票都夠數啦
你好彩
DBS可以免手續費攞10000出黎
交多左的手續費唔係煩點攞返出黎
依 你提咗我有呢個辦法牙john 好野
我都係咁 用開其他銀行會就咁show出嚟
前兩日已經有 但係佢係特選客戶咁出俾我 要簽18000 飲食外幣就3% cap350 35000> 6% 850
仲有個真.最紅大折日黎梗
到底幾時黎啊
希望聽日有
如果Book 埋機票酒店嘅話
$8929 可能都係啱啱好
網購上限係$10,870
Aeon wakuwaku 好D
佢啱啱好意思應該係過$8000
倒數一分鐘
agoda 出sg就gg
有冇大貓用家book過個250蚊機場接送?
想問下難唔難book,會唔會好易滿額?
無最紅
dbs 商戶code唔啱係咪可以試吓同cs claim
有,不過而家未load到
有單有計傾
每次出行,成就更多旅行。由2024年7月1日至12月31日,憑滙豐EveryMile信用卡每階段作合資格海外簽賬並累積簽賬淨額滿港幣8,000元,可賺取低至港幣2元 = 1里!立即上滙豐Reward+應用程式登記。

https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/everymile-spending-offer/
嚟緊有萬零蚊Online Spending 係咪MMpower好過Red
爬過文,見到有兩套講法

話説waku apple pay 回贈10%,咁let say如果網上買嘢用apple pay,或者panda or uber用apple pay

有d人話有得雙食,有d人話要分開計唔知邊套講法啱

同埋呢waku會唔會收cbf㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞