[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (282)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
雲天樂打後備其實ok
嚴啟倬都係 不過係菁英盃bench
小田倉 康太其實幾fit
不過佢唔係離開香港咩
agger
算唔算for the good of HK ?
戰至球賽末段,傑志主教練張寶春高呼多次「換人」惟主球證仍未察覺,後者隨後亦向投訴過激的張寶春出示黃牌警告。旁證事後向教練團解釋球迷打氣聲量過大導致主球證未有察覺,幸而未有發生不愉快事件。

傑志主教練張寶春表示,亞冠盃外圍賽資格到手是達成季前目標,球會亦已經向亞洲足協查詢參戰亞冠盃外圍賽各項細節和章程,惟尚未得到回覆,僅指牌照上傑志符合參賽資格:「很多細節和章程我自己都未清楚,不過球會已經成功申請亞冠牌照。」張寶春指有機會在中前場增添外援及本地球員協助球隊征戰亞洲賽,但當被問到會否向另一實力份子車校挖角時,他笑稱「女足與男足不同,她們很注重球員之間感情,不單單是金錢的考量。」
我使乜練波啫,練球證咪得囉

...
啲獌狗仲問點解獌唔搵佢返英國,佢哋真係想綠木俾人撚到再打多次老婆
https://www.instagram.com/p/C8ijrmJsP4g/
𝐅𝐈𝐍𝐀𝐋🔵

傑志U18今日對東方U18的香港超級青年聯賽 U18足總盃決賽,是傑志一隊、女子隊和各梯隊在2023/24球季的最後一場比賽。

Today’s FA Cup final will wrap up the 2023/24 season of Kitchee (First Team, Women’s Team and Academy teams).

【香港超級青年聯賽 U18 足總盃 決賽】
𝗛𝗼𝗻𝗴 𝗞𝗼𝗻𝗴 𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝗲𝗿 𝗬𝗼𝘂𝘁𝗵 𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝗨𝟭𝟴 𝗙𝗔 𝗖𝘂𝗽 𝗙𝗜𝗡𝗔𝗟
傑志 ᴋɪᴛᴄʜᴇᴇ υ18 vs 東方 ᴇᴀꜱᴛᴇʀɴ ᴜ18
🗓️ 23/6/2024 (Sun)
🕔 17:00
🏟 大埔運動場 Tai Po Sports Ground

#striveforthefuture
#wearekitchee
望住曼post得啖笑
賤種球證又係度賴 冚家鏟啦
現場睇果陣upset係咪叫班球迷一齊叫換人 笑撚到
南亞志場場都係爆佢個位
高佬咁嘅對抗性真心不了
南亞打返前都ok
見佢圈d字就諗起燒生
球證係咪收到場邊要求換人,就要盡快比佢換? 有冇相關球例?
瞓咗無睇,流浪呢幾年係咪無話下年唔搞

堅定流?
傑迷唔打氣原來有原因
南亞志唔打後咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞