[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (282)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
完咗場先講

傑志女足行半職業模式,如果贏唔到聯賽冠軍,都幾大打擊 (其他隊好似都係業餘波?)
女版狳記🤫🤫🤫
用啟德場館?
其實人腳都係一樣, 傑女係贏咗有那個男人教路
朱sir是無辜
香港哥迪奥拿
無前文後理好難評論
upset終於忍唔住對住班妹豬噴精了
終於保住飯碗
我是這個page原創版主

其實一值感覺呢個page位版主大部分時間發文又有創意,對足球又有分析力。何需抽我地這個細page水,又或者攻擊我地,唔通你贏左,我地關閉左和球市就會好d?🤷要抽就好似何太咁,咁樣先對球市有impact

幾年前,我開始少出post,而現在主要出文的版主比我更加熱誠和有style,style在於他是南華的死忠,我勉強說是羅神的fans。

本來我個page就無太多特定風格,但經過這幾年後,這裡的發文裡面沒有南華元素才是不似我們的page吧,球隊fans本來都係理性和感性混合,笑下我地無所謂,何需處處惡意攻擊。

如果有熱誠,幾忙都會投入,所以不會說因為人大了生活忙了所以少更新和留意本地足球。2015年時開始少更新,2019年因為賀歲杯又有番熱誠一排。

不過之後都係越來越難投入,特別系今季,除了最後足總杯決賽和港隊賽事。
仲有青奴丙都係

多人過28區
Viu右邊嗰個人係 菜爺同ricky sir 面前講波

算唔算班門弄斧?
【香港🇭🇰球員發佈】

泰國🇹🇭不論Football 定Futsal 球會都好流行喺季前搞發佈會。公佈下黎緊一季嘅球員、波衫等。呢三位香港🇭🇰職業5人足球員應該無第一次行球會嘅Show。型到呢👍🏻

Btw, 佢地效力嘅暖武里5人隊喺曼谷嘅西面。應該一小時多少少就去到。如果有機會去曼谷,都不妨走轉支持佢地幾位。第一批喺泰超5人賽嘅香港🇭🇰球員🙌🏻

#黃梓豪 #李浩然 #陳樂謙 #futsal
民政話批錢係佢有最後決定權
睇嚟忍咗好耐
Philip Chan勁多廢話
少爺講嘢一舊舊
想落場砌到佢不要不要
少爺都係e e er er
佢揸實舊咪個棉花?
有頭髮wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞