[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (281)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
幾有前途
個學生係u14港隊
Andy連U14都不如?
港超港隊邀請個學生嚟跟操啦
反正個學生暑假都應該要安排啲節目
Andy:我咁大隻,我等個波落地再食身位仲易控啦
技術嘅嘢港隊勁過唔係港隊好正常 唔關年齡事
幾時先好似日本咁 啲大學生中學生可以去俾球會選中試訓
俾人恥笑佢啫
又唔係話追擊嘅
安弟(唔係港隊)
同以前佢一9up就叫佢食藥差唔多
之不過崩口林忌忌口碗⋯⋯

明明佢都唔覺有問題,唔知嬲乜
今季晉峰表現進一步下滑,更一度寫下11連敗,全季只獲1勝4和15負,在11隊中敬陪末席,何信賢向會長黃俊雄及主席鄧偉豪兩位班主致歉:「好抱歉,這四年裏面並未能夠有好好的成績報答兩位班主的付出,亦令到很多支持我們的球迷失望,並沒有為他們帶來好的成績,希望你們可以原諒我!」

原諒啦
希望啲老闆另有打算係贊助區隊
成件事根本就唔同
日本一係under球會踢青年軍 一係踢中學大學學界
然後球會再喺學界賽事scout人
香港冇呢啲限制 有能力既球員已經踢緊球會 淨返低既水準自然有限
變咗做係果啲球員要主動搵球會落班
除非好似大鳩咁樣橫空出世就另計啦
薛基輔年代試過同學界合作
之後因為咩原因鬧翻咗
無再合作就唔知
黃洋
香港咁細,勁嘅一早比球會mark哂
要當外援喎,本地大學生咁懶你都唔肯要啦
https://x.com/enterchanman/status/1804362754964246978

Lester Chan

Sham Shui Po will self-relegate to the First Division following the last minute withdrawal of two commercial sponsors. #HKfootball #hkpl
SSP
Goodbye and thank you SSP
好!!!八隊開波!!!
jm9 withdraw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞