唔明點解黑悟空反緊SBI會有人出黎唱反調

110 回覆
144 Like 59 Dislike
收檔啦支那仔引戰炒作買多隻劍星掉垃圾桶都唔幫襯

會買就會買,唔買你點講都總有理由唔買
講多都哂氣
啱呀,泡菜劍星已經開左頭波,大陸仔黑悟空再打巴落去班寄生蟲左膠度,個沖擊應該唔細,再掂既有啲廠分分鐘會嘗試將班DEI掉落垃圾桶睇下反應

唯一擔心既係遊戲質素問題,兩者都係成廠什至全國第一隻正式3A大作,唔同既係泡菜shift up同罪大交換限時獨佔換技術支援,所以一出世已經極完整可玩性好高;黑悟空就一開始已經全平台,冇大廠技術支援下會擔心一出就一堆bugs,要等佢update到咁上下先到可以玩得既階段

最撚兩難既位唔係乜支game問題,暫時睇到跟神話加埋工作室一腔熱血正正常常應該都冇乜洗腦位,係猶豫緊兩個原則邊個唔屌班政治正確寄生蟲左膠就幫襯邊個,同唔想賭係咪半成品隻抽緊

不過又咁講,黑悟空俾啲誠意唔係半成品又爆得起既話,黎緊既cult驚大作lollipop chainsaw大可以唔屌佢乜春DEI大家都可以玩到完整版,其他廠都會跟機試下水溫,最好連日廠猛虎落地勢先鋒Konami都可以改返silent hill2 remake佢
樓豬同反tvb就要睇viu好似冇咩分別
搞撚掂咗woke先
你錯了 調返轉我係話緊啲人為咗自己嘅政治目的個人私利影響到人哋追求大意嘅進程。根本大家個個都反緊woke,你幾唔鍾意黑悟空都好其實係咪可以收收聲彈開唔好阻住陣風吹? 除咗佢係一隻中國game之外仲有乜好憎?
IGN同閪baby
只係一班唔識打機
同一班有jer嘅女人同有閪嘅男人
喺度圍爐取暖嘅垃圾公司
其實你係會打機既 點會唔係撐隻支那game
又唔係叫你買黎支持佢
At least 輿論上
咁黑人都應該繼續返去採棉花啦 睇化咪得
啲傻仔唔買原因係抗共吖嘛
都未出緊係唔買啦,出咗好玩先會考慮
對隻game冇意見
叫間廠或者啲fans燒左sbi office先講啦
同講食黃店可以打倒惡政有咩分別
更加唔好講sbi果個係粉紅假料幫隻game做勢
IGN就係人都咬㗎啦
咁都可以吹捧做抗sjw先鋒
黑悟空間廠邊有反sbi
佢係直接反女人
要反SBI,有劍星、有刺客
你無病啊嗎
Ubi直情連高層都係sweet baby啲人,隻刺客又woke又文化挪用,你叫人撐
同二戰共產黨話自己係抗日功臣一鳩樣
真係有做嘢果陣我就撐啦
因為間公司冇反亦都冇出聲
大家都係圍住微博 source鳩噏
Ubi同sbi互含邊會反
正正經經寫下服部半藏 or 幻想地寫甲賀伊賀都大把嘢寫
睇左北野武套戲 講彌助同森蘭丸係信長男寵 日日比佢屌
認同要先滅左膠。
因為有左膠我先覺得移民仲撚衰過留港
有咁難明咩
講緊可以屌鳩Sweet baby嘅事件會不斷咁發生
有大把機會屌woke

啱啱又有流出SBI搞鳩狼人入面嘅Jean Grey
https://lihkg.com/thread/3722795/page/1
乜嘢唔講黑悟空就會失去反woke嘅momentum
走去睇下PS、XBOX之前個發佈會都知唔係啦
睇化咗都係憎
平生最憎就係假借大義去牟私利嘅人
口講女權,但一講剝削到自身利益就唔出聲,食女權自助餐
口講DEI,但當被剝削嘅人變咗亞洲人就唔出聲,平權都有自助餐
亦都無必要將300蚊至400蚊睇到咁大

令到所有公司都知道唔需要woke都可以大賺呢點好重要
今次悟空如果大賣一定可以一舖剷除woke

後代有無機打 甚至有無戲睇都係睇今舖
一定可以一舖剷除woke

你都樂觀得好緊要
你叫嗰班推人preorder黑悟空嘅彈開先
唔好俾買唔買阻住陣風吹

依個係第一個喺連登熱門嘅相關post
https://lihkg.com/thread/3719098/page/1
#13, #18已經係引導人買
上面講過,就係因為留意到有人別有用心,所以要退後一步諗清楚盤棋玩緊乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞