唔明點解黑悟空反緊SBI會有人出黎唱反調

110 回覆
144 Like 59 Dislike
順便講少少嘢
一隻3A當佢整3-4年,一隻game對後世嘅影響力係唔會即時浮面,好啦我當黑悟空真係影響力大,咁即係仲要食多最少3年屎,想問點樣一舖剷除
同埋講影響力,一隻game嘅銷量同公司大規模裁員邊個大,智力正常都應該知答案,早幾個月已經有風聲game界大裁員同LGBT有d關係
你呢啲黃色賤種最撚醒 400蚊可以抗共
兩邊都唔企
冇必要將小小一隻悟空講到太大
之前都有人講過,woke係源於歐美文化環境同投行對DEI嘅支持
抗爭一定會演變成持久戰,唔係朝夕之事
亦都無必要將300蚊至400蚊睇到咁大

令到所有公司都知道唔需要woke都可以大賺呢點好重要
今次悟空如果大賣一定可以一舖剷除woke

後代有無機打 甚至有無戲睇都係睇今舖

呢句唔Tag唔得
都幾肯定隻game會大賣
有你呢句 我買定花生等睇佢地點收皮
唔通咩都唔做
條友反sbi反到short short地
人地強國人一人啖口水都夠啦
到時咪大賣完大家睇下佢地對消滅sbi有幾大幫助囉
成日話黃色賤種 你咪黃店撚囉
劍星嗰陣又比人吹捧到反左膠先鋒
而家一舖剷除未
我不嬲主張好game就買,但情緒勒索就收皮
黃色賤種真係賤種黎
有point你就講啦
成個女人咁唔知做乜

唔鍾意woke 又唔願意支持反woke嘅game
Kam撚到
劍星剩係出PS5 大賣唔到好正常 今次悟空係全平台先係真正benchmark
唔夠你shortshort撚到口講反sbi但實際乜柒都唔做
咁大家放長雙眼睇下黑悟空點收sbi皮
真係笑撚死
俾IGN咬兩啖放條假料就講到自由鬥士咁
為左精神反woke走去俾強國人做槍
反黃黃店撚
都係果句 好game你就買 ff少陣啦
我會買
剷除 woke 係要 sweet baby 參與嘅一嘅唔買,幫佢地放血先係路,佢地賺到錢嘅話黑悟空有無錢賺跟本無影響

叫你買嘅唔係on9 就係別有用心
比錢對抗woke點都有成效過你抵制支那產品去抗共
why not both
我反 woke 請支持我發達,大家一人比幾千就夠,why not both? 信嘅去驗腦
算啦 佢唔肯醒㗎啦
以前回改少少嘢不過都會對到嗰正史
例如法國大革命Robespierre正史係佢係市政廳企圖自殺但係淨係射爛塊臉,革命份子衝到入去搵到佢嘅時候暈咗係地下講唔到嘢

game裡面寫其實唔係佢自殺而係主角射爆佢塊面之後放佢係到
https://youtu.be/ErOPgJqlUOI?si=fdrwXqty-WqyiE32

或者Cesare Borgia正史同佢老豆教宗食完飯佢地兩個就發病 Cesare過幾日冇事好返但係佢老豆就死咗

AC brotherhood 裡面改寫就係教宗係嗰蘋果落毒想毒殺 Cesare Borgia。教宗見Caesare咬咗嗰蘋果之後就嘲笑Cesare on9。Caesare嬲爆捉住教宗喂佢一齊食嗰毒蘋果
https://youtu.be/CGjv_3N_mrA?si=CKod0zlyW73vuOYH

AC Syndicate Jack the ripper 其實係主角Jacob嘅徒弟
但係因為隱藏brotherhood存在殺咗佢之後同佢嘅警察朋友
https://youtu.be/UHoZDYxrEf0?si=VaLWMnP4-eJLprzO

Assassin’s creed Rogue 現實18世紀海地同葡萄牙都有大地震
game裡面就係話因為Assassin’s 搞到世界樹所以trigger咗大地震
https://youtu.be/5zwFIArTrHE?si=w4hb8rle9MY3TTa8

同埋法國大革命係因為templer報復assassin係AC3搞美國革命

一路上assassin同templer都係同歷史人物私底下朋友但係冇寫落歷史record

Assassin 同 templer嗰故事咁好睇就係因為佢地係兩個地下社會係到影響世界大事
依家整個金閃閃黑人武士係日本點樣we work in the dark to serve the light
真係有個drake係戰國開無雙絕對唔會得咁少真實historical record
依家完全係破壞晒成個assassin’s creed嘅世界觀
好心佢淨係出嗰女忍
嗰Yasuke做返NPC side story
呢隻可能係我唯一會買既大陸國產game
依家擺到明係班撚樣成日講嘅cultural appropriation
不過係黑人appropriate white adjacent嘅Asian所以唔計
希望可以好似London個集咁淨係玩死一個角色,雖然倫敦嗰集都係唯一冇打爆嘅一集不過今次刺客真係買唔落手,太woke 又要貴到cls
女忍者完全冇問題
但日本故事都冇亞洲男人做主角
根本點都講唔撚通
係咪得亞洲地區先對抗到woke撚
暫時係 歐美已經淪陷左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞