Pokemon GO (66) 8週年暨 GO Fest 2024:全球 7月13-14日

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
藍色個張係go fest 入場券

紅券係個張係依家既活動究極異獸限時調查入場券

如果想課我覺得你買藍色個張go fest入場券,不過之前4月30日前買有兩個限時任攞日月頭飾
藍 special research
紅 timed research
一日要打 20 場
要勤力 D (?)
出街見到有人玩pokemon go打raid就問佢加好友,再即場換寵。pvp要1攻既要靠新朋友先trade到,4星朋友最低都係5攻。
Gofest兩日無限券到時你點算
o係屋企o個陣咪盡打
因為出街仲要捉 unown / 搞 cosmog timed research
初頭睇情報覺得個異獸背景好Hea
但捉落之後發覺個洞穴喺側邊幾靚幾好睇
限時7公里蛋 見佢加左色違機率 有少少想用孵蛋器
附近10個塔全日都無爆過惡食大王
陣間有 raid hour
到時報寶貝(破產app)幫到你
其實加既機率唔多最後都係睇運
有好想追既色違就用
無就留返低
冇用呢 D app
唔知咩o黎
其中一個功能就係可以邀請你打團體戰
流程係你會加個app既AI trainer
然後你就揀你想打既團體戰等佢邀,
個AI就會喺而家全世界舉行緊嘅團體戰嗰度搵你想要嘅場黎打,

基本上你有券就即刻打到

個app最方便係一夠人AI就極速邀你超方便,
加完一個ai 好友就唔使每場再做啲咩想打咩按參加然後等佢邀就得
以前未每日限5券嗰時就等於你有錢=任打,
極速燒券所以叫破產寶貝

一樣 第一場就中….
恭喜哂有無背景卡?
我用開 web-base o個 d
中左隻閃
冇15攻壓CMP輸硬,追15/15/14或者15/14/15都可以,當然100更好
UL要同人交換到低攻高防,可以lead或者ss,不斷用冰凍之風降人攻磨對面
雖然岩石技雙克但夠坦可以食一招
要抄返上次句野
唔知今次邊個會咁好彩孵到色違心鱗寶呢
呢隻100冇乜用,反而低攻高防打UL唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞