Pokemon GO (66) 8週年暨 GO Fest 2024:全球 7月13-14日

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
其實無話一定要100先可以打大師既
無100咪退而求其次98囉.
不過我perfer 98iv 15攻血 血行先
總之攻血15 既98 96 93 91iv 就升隻閃啦
我大師都係升隻98閃14防鳳王打 100都無升 廢事哂塵升過隻
新水龍98仲要14血. 咪一樣咁打
打咗百幾隻最靚都係呢兩隻 打到大糖都夠升兩隻
塵我冇所謂, 但要洗技卷所以想揀隻好啲嘅黎升
主要係唔知有咩分別

上次y雀幾隻就撞到100
百幾先?
平均180-220 出1隻100iv
計住條數, 差唔多既話, 或者過左都唔出
咁就同人換閃, 100閃就係咁黎
冇咗大師球都怕見到最後煙
你禁去傳說團體戰個章, 睇下個raid數, 再數自己幾多隻100神獸+幻獸+究極
除番開就係你自己個range
未必180-220 歐州起上黎 我見過唔夠160
唔計暗影解嘅得三隻
591/3=197
其實防同血每一格個分別有幾大
防就唔多覺
血就少一滴就係一滴
但有d寵有breakpoint
例如暗影利基亞, 防11係breakpoint
請問個breakpoint點樣check
冇玩pvp大半年
個換寵bug 仲係到ge
換寵cool down 明明完左但係換寵冇反應
要出一下小招先換到
原來之前go tour買落d綠飛就用晒追raid真係無底深淵
識返個印尼人巴西人朋友
邊個係咁推呢team 一晚撞4次 on99
dragonite vigoroth lanturn
好耐無見
但我呢排玩又唔覺有呢個問題

差d又shundo
非洲 1299/5

對上一隻已經係2年前7月超夢夢
咁都認得我
而家有D 隊係成日見
open great league精靈多過以前
但見大家D 寵好集中冇咩人用冷門
好難唔認得你
以前d po黎黎去去都係果幾條友討論pvp咋麻 仲有個好似叫賭城風雲巴好耐無見
賭城巴打又係勁人,差唔多季季都上到legend
Master league
14防15血vs15防14血
通常防重要過血
守GYM隻寵俾人拆咗但返唔到嚟 搞咩
已死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞