Pokemon GO (66) 8週年暨 GO Fest 2024:全球 7月13-14日

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
你用左鋼龍招技拉長到12個鐘 再用3個中師球
冇拉長 純粹呢幾日個活動變咗30分鐘用咗1個大師球
有料
神!

近排尼個最抵
無細怪捉仲要連出三隻咁痴線
我反而想出片讚佢,第2場已經出100 IV,仲要係下午5點嘅蛋,過嗮最熱嘅時候
呢個好似係隨機?我見唔到可以買
有個5400金咁上下, 99卷
果個最撚抵
日日個pack都唔同
放棄啦捉黎捉去都係呢啲
可能升隻15/14/13 算

仲有好多日
有捉未為輸
每日換兩隻去到幾時?
晚晚同老婆換,扑中隻亮晶晶但又好廢
我屋企有個gym,但係個人飄得好勁,所以我經常懷疑自己因為gps問題神獸爆波
我球球金提excellent但經常都要10球先捉到,好多時會出返去/重開驚確保冇飄走
烈空坐個日除咗煙一隻外,其餘咁多場都4球內捉到
頭先打場鳳凰就出事啦,10球捉唔到,出返去試吓,個gym直頭當我捉完,入唔返捕捉畫面
點算
係咪有得問N記賠1張劵
想追 100 係要付出下
唔係咁多人有神運
1. 神獸團戰多過十球先捉到好平常,齊晒加成條件(金梅、Ex、白金牌etc)捕捉率都係得20%左右,
如果你講每次每一球都係第一下就爆嘅話就真係關GPS事

2. 可以申請同N社賠卷,如果你唔係過左捕捉時間十分鐘/團戰倒數結束當然可以申訴,但佢會叫你cap圖證明嗰啲
好撚癲 我第一隻raid shundo
恭喜
屌你,天選之人
https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/s/y1FlhWOGVy

自己做咗啲資料搜集搵到類似嘅嘢,真係今日先知原來開打10分鐘後就會自動收皮,一直都以為場戰未完都有得入去捉。點解可以有啲咁離譜嘅設定...

想知大師球係GPS error下work唔work?
恭喜呀
想問問13/14號go feast係隨機出蛋定vip gym先會出?
球鼠社群日$8任務就係送1隻要捉既火岩鼠,兵團雷達咁大把
ps: 7日調查送咗隻普通色時尚狗 ( 已捉咗隻色違而且全部Look都試過哂.... )
我好葡萄。對上次見火鳥係幾日前,再上次就係成個月前。雷鳥兩個幾月前見過一次咁大把.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞