Pokemon GO (66) 8週年暨 GO Fest 2024:全球 7月13-14日

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
自從啲etm成20張,我連pvp都廢是打了
啲GYM好似中晒BUG屎咁

企唔到又打唔到 唔怪得附近有座空塔空勁耐無人上
屌N記老母
啲auto catcher都冇撚用捉親閃都走我最近有次得十幾cp嘅閃大岩蛇都走咗
聽人講多數發生係0900~1000
好似話有人用外掛搞round 哂
今日見到有人打左某個塔落黎 本身班人坐左幾個鍾 跟住個人坐左幾個字後 無啦啦又變返本身班人係個幾個鍾繼續坐 但中間又唔見有人打過個塔

座塔轉色 但過一排彈晒啲寵回溯 變翻之前隻色
附近座塔成日都係一堆ID差唔多既人放上去
今日Remix試陣,玩超高傷All or nothing
暗影哈古龍、帝王拿波,剩低一隻土王做坦

想要隻獅子頭本體
打大老師好似冇15攻已然可以送走
我都認緊升15/14/14 定15/12/15閃
捉埋呢幾日再算
好傷心 點解做任獎勵冇噴墨海馬
想要100刺龍王
mega 超夢夢呢 之前已經tease左幾年
solgaleo?
會送呀
係咩?咁正?咁蝙蝠係咪都會,之前兩隻野都冇捉過,仲諗緊係咪又要等之後出先有機會合體
特殊調查

持有入場券的訓練家將可於星期六完成活動限定特殊調查,了解更多關於幻之寶可夢「瑪夏多」的相關情報,甚至還有機會遇見牠喔!

而在星期天,訓練家則可以參加免費的特殊調查來展開冒險,深入了解究極之洞的情報並遇見「科斯莫古」。

持有入場券的訓練家還能進行分歧特殊調查,遇見「索爾迦雷歐」或「露奈雅拉」並獲得「太陽能量」或「月亮能量」。

星期日有任可以攞到小星雲
7月14日個日
感謝志巴解答!
嗚呀我要z moves呀超乜鬼極巨
唔極巨都唔會出第8代
極巨咪極巨囉
但係使唔使搞到 d Pokemon 嘅顯示位置錯哂?
勁多俾人 cut 哂腳咁

nyc得返今晚最後5隻necrozma
再冇100既global 12號晚唔駛訓打藍券打通宵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞