[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(55) 新手請睇PO頭

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
gambit天糊好難搞
想問有冇易上分嘅deck ...
我82 就上唔到
覺得surfer幾穩定

又撞到燒線狗
請pin
係就比6千令牌人啦,當送一張POOL5都好
好爽

今日個場完全for銀衝玩雖然用牌王
thanks
唔知點解點玩都輸,應該係我實力問題
真,點數好似唔夠大咁又係咁遇到Mill
Post副野出黎?
想知呢度啲巴打你地係因為鍾意玩卡game定係因為佢係marvel IP先玩呢隻game?遲啲ptcg pocket出咗有無人會轉坑
未呢套自己玩落勝率應該唔夠五成
wong+surfer比較關鍵
冇嘅唔夠力

我咁樣,無黑王同紅色守衛者
我覺得要有另一種勝利手段 唔係抽唔到key 卡就仆街,我揀左牌王加天啟既9飛流
生化女加盧克凱其都ok
但關鍵真係王奧丁都可以出多次技有d用
surfer轉一次一定唔夠攻
諗緊牌王加天啟定生化女加盧克凱其穩定D
最完美係,王,加魔形女,再surfer + 奧丁
不過可遇不可求
舊版三分流係靠SERA去到第6RD就滑浪+吸收人
之前用開係咁
from 巴哈
幾則消息與Discord問答:
1. 阿里瑟姆不是大壞蛋系列。官方說因為焦點系統的關係,未來不會再出大壞蛋系列了。

2. 這次OTA強化了很多移動牌,裡面沒有包含克拉文的原因是因為他本來比現就很好了。

3. 官方有在考慮更改豬豬人的文字,因為目前的設計造成了很多不直覺的互動、以及一些超出預期的Bug。

4. 這次官方會主動提早發布OTA內容的原因是因為有些OTA的內容被提前洩漏,所以他們乾脆選擇提前公開。但是這並不會變成慣例。

5. 新的關鍵字「Activate」實裝後,有些舊卡可能會跟著被改成Activate效果,但是官方說原則上他們會避免去動到1、2池的卡,以免新手玩家又要重新適應。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞