[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(55) 新手請睇PO頭

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
估唔到係局長因為arishem而有deck用
黑鷹都因為e張野翻生
Ptcg一定課到仆街
新手想問如果唔課金 要幾耐先可以齊pool3
自己玩arushem升率好低

下下俾對面針住黎剋 差唔多場場對面都出darkhawk red hawk

可能過一段時間會好啲
得一條鎖匙唔知抽唔抽好
無最少3條都唔好抽
驚dh咪放echo rouge enchantress依啲
其實arishem好食運氣 試過頭3t都無牌出 講緊已經多1 max energy
又試過咁啱俾啲counter牌我去剋人
除非你3張都冇啦,唔係每次1抽搏唔中就惡性循環同人越拉越遠
https://b23.tv/ZQqCrIb
對面放康都估到
有落埋rouge enchantress守門口

但多牌難抽咗 而且對手turn6先出都難counter
差唔多次次都3-4先中
random都係dup
上星期已經直接用牌買
今個星期又含左三條
浪費匙的一律建議不
又然
叫女女抽,佢啲運好癲
點解leader咁on9 copy 唔一定copy去空位
出完leader左邊full 中右都冇卡
都可以copy失敗
COPY最大力嗰隻去同路喎
無位點擺

佢尚氣我黑鷹,之後右邊4 cost 出咗鳯凰復活
試過幾次 唔一定同路架喎
點會唔同路呀
由隻GAME出開始都係COPY同路
如果對方同TURN出多過1隻同POWER就全部COPY晒
哦屌我知喇
原來係人地最高攻隻野放邊 copy返去自己嗰邊
我以為係跟隻leader
https://www.youtube.com/watch?v=xRsDtfgHOcE
呢張野真係幾癲,比想像中更出色
大家而家有咩應對?畀新卡、Loki、黑鷹嗰啲屈到變咗戇鳩仔。93級跌到88級

我冇blob 冇黑鷹,同Loki,抽到新卡,但好似冇用武之地。直接想棄game 了
有冇局長果d, 玩抽卡流,洗多幾張卡出黎,用灑d費鬥大力同埋尚氣,女巫師,紅色守衛者,有咪落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞