[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(55) 新手請睇PO頭

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
我得5千幾cl
乜卡都唔齊
真心唔夠抽
1個月前肯定冇人敢信arishem原來強度可拍得住,甚至仲好揪過phastos
可以*
主打對住估唔到你出乜
好撚好玩
副野都係睇電腦派咩比你變張浪落去仲好過飛機,你2分出浪3分就大怪 對面唔係跟你天神族係得3分出唔到卡

可惜未有,但條橋幾WORK
岩岩有場對面角鬥士拉寧錄出黎炸左,即投
arishem太強,唔計佢隨機性,一開始+1能量已經好屈(仲要每回合+1),已經可以出多一張甚至2-3張牌,戰力差已經逆天
如果個個都玩arishem,你仲會唔會玩其他牌組? 我諗你未必會玩
長遠嚟睇唔係好健康,我冇arishem,見到對面有我冇我會直接撤退,戰力差太多兼出多於一張牌已經同輸冇分別

對面兩隻阿加莎
一玩天神個個都9 snap
# (2) Cable
# (3) Phastos
# (3) Agent Coulson
# (3) Wave
# (4) Shang-Chi
# (4) Enchantress
# (4) Loki
# (5) Darkhawk
# (5) Sera
# (5) Mockingbird
# (6) Blob
# (7) Arishem
#
eyJDYXJkcyI6W3siQ2FyZERlZklkIjoiQXJpc2hlbSJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiTG9raSJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiRW5jaGFudHJlc3MifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IlBoYXN0b3MifSx7IkNhcmREZWZJZCI6Ik1vY2tpbmdiaXJkIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJCbG9iIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJBZ2VudENvdWxzb24ifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IkRhcmtoYXdrIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJTZXJhIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJXYXZlIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJTaGFuZ0NoaSJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiQ2FibGUifV19
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and paste it from the deck editing menu in Snap.
而家個版本,打無限幾好玩
而家十個有九個都係用同一副
係爭在派邊12張比你

好有當年舒莉紅骷髏嘅feel
一定要放張卡防黑鷹
周街都係
唔駛錢攞埋
你用黑鷹咪得
無限輸LAST摧毀流,下下天胡DP加攻努爾係手玩毛毛咩
用偷持續
幾勁

而家基本帶雜氣 影王 女巫或羅剎 有位仲塞埋ECHO,打內戰真係一流

夾硬買左女雷神同storm拎藍點
最後3key都唔中

而家得返5日 唔知夠唔夠拎多條
買唔買埋一萬藍果個禮包
太貴
Storm都諗左陣
而家除左pass之外都唔多想課
啲key用曬去邊度
十分認同
利申:冇上個月用晒黎抽phastos
差好遠喎
shuri嗰期個個套路一樣 知道打唔贏就即走 打到悶

相比依家根本無人知會發生咩事 好多random嘢 有時輸俾啲意料之外嘅嘢都輸得服

主要係一開波多一點energy 自己牌組塞多啲高cost牌 所以先令人覺得好勁

如果之後數據keep住勝率好高 可以改做起手抽嘅3張牌都一定係random牌 減低抽到自己牌嘅機率
上季封區彈彈波 季頭安祖蓮娜 上星期光頭佬個個用副三分,副天神組隨機大好玩好多 對家見到又唔會有公式做指定次序
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞