[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(55) 新手請睇PO頭

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
我之前抽中
開心使用中
https://www.youtube.com/watch?v=Enx_XYybVKQ
上星期出漏左段,之前見有潛力但應該都係娛樂多
個商店推度自動重置變0次...
張新卡真係極度嘔心,十場 有十場都係果張卡,洛奇果陣都冇咁變態
宜家都無咩動力玩征服賽,一對新卡好攰
1. 台灣時間本週五(7/12)會有OTA。不過應該不會有跟阿里瑟姆有關的平衡改動。

2. 在卡牌開始揭示之後才SNAP是無法觸發九頭蛇鮑伯的移動效果的。因為在卡牌開始揭示的時候該回合就已經進入結算了,之後才按的SNAP會在下回合才生效。

3. 對手無法看到模仿貓偷了什麼,除非你自己把模仿貓打出場。

4. 死侍餐車排名前100會給頭銜,而排名是用「總獲得的Bub數」去做排名,而不是「淨勝Bub數」。所以原則上就是比誰農的多。

5. 死侍餐車活動期間為2週。官方說根據他們內部測試,只要適度遊玩都可以拿滿獎勵。

6. 已經實裝滿一年的焦點變體將會從本月開始陸續進商店。
有冇人入唔到game
玩爛隻Game系列
好鬼死多bot
係咁出1水卡 到round3就投降
必贏但都要洗5round
我見到我投降好過
次次打到最後果場都好似迫害你咁
大家都係Arishem deck
對面每round唔係loki就肥仔/黑鷹再mystique
我果d就未見過
有場金卷對面連續3場都係雙鷹
其實我覺得改到起手一定上手會好啲
宜家只係外掛系統咁
同之前thanos一樣
見過有人撈埋滅霸入去,起手天神滅霸之後快銀必上手
整到咁多卡做乜
佢之前nerf Thanos因為各種跳費玩法
所以想啲人玩返佢本體為主
以家結果呢張新牌又做返同樣既事
冇人care打張本體
咁至高都係無人理張本體既
但至高唔會十場都至高
場場都打新卡
放棄,上唔到 100
今季都幾多人上唔到
未上到100
感覺難左
可能因為越黎越多卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞