[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(55) 新手請睇PO頭

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
from巴哈

1. 接下來的時間表會是台灣時間7/31改版,緊接著8/2 OTA。

2. 官方沒有打算把毒蛇改回2費,因為他們認為白寡婦已經取代這個位置了。

3. 未來阿賈克斯在手上也會顯示持續戰力,跟恐龍黑鷹他們一樣。

4. 官方說已經有打算重新調整白板卡的體質,但目前不會透漏更多消息。

5. 關於死侍餐車:
- 不會受到熱門場地影響。
- 會有機器人,避免某些賭桌玩家太少排太久。

6. 未來賣邊框的禮包會新增預覽功能讓玩家可以預覽套上邊框之後的特效。

7. 因為焦點變體已經開始進到商店可以用金塊購買,因此不排除未來相簿的收集可能會包含焦點變體在裡面。

8. 同盟只能有一個會長(Leader),但是可以設無限個管理員(Officer)。
如果毒蛇改2費,就可以夾法官人渣組合
屌佢老母 玩三場arishem 有兩場比阿嘉沙我
https://www.youtube.com/watch?v=OnFT9tnVYrs
新event 前再試下d平衡改既卡先
肥佬果陣直播玩抽完再中複製場地 打孖黎但贏左
個餐車輸左係咪會趺返個數
餐車兩場全輸歸零
官方話一般人限時內拎到卡可能我係少數
我都輸咗
我都唔明佢句野如果我鋪鋪都輸
活動完都會拎得哂啲獎勵?
佢有條bar係計你玩咗幾多bubs 可能張卡係個條bar嘅獎勵嚟?
咁可能佢免費refill嘅bubs會夠拎哂
但我宜家max先得240
可能遲啲會加
試完了 係會加
你贏咗夠bubs就升menu bubs上限就跟住升
用嚟玩嘅bubs係會歸零,每個鐘先回20(reddit屌到pk)

但係計獎勵條bar係累積性,唔會歸零
點打15k分
慢慢打,好快
睇黎唔玩天神好d, 拎番副穩定性高既死侍出黎打算
二鋪清袋
即係快定慢?
新event 對家投降然後我小左咗bubs中bugs
啲食相
新卡要15m, 打1round 頂多120, 係咪之後可以1round 一多D嫁
玩到左上角高過上限係咪唔會回?
你個本多左就開始可以玩右邊果d 賭大d
有唔同戰場 就唔同賭注

2抽但我冇cull仲抽唔抽好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞