(長文) 好多男人根本冇心做friend 個個都係為拍拖/上床

247 回覆
100 Like 589 Dislike
男人同男人係唔需要貢獻情緒價值
人大左其實唔會特別識朋友
就算新識既朋友都係有事/有共同興趣咪傾幾句,唔會特別keep

啲女究竟有幾弱智先會覺得有男仔噓寒問暖係為左做朋友
男人太目標為本要刻意搵女人做fd其實真係好直接
一係心理需要 一係生理需要
都唔排除兩樣都有 個個唔同
都唔一定,雙方都丑到無法激起對方性欲咪做到朋友
男人世界無純友誼
係得女人先呃自己有
其實女人都一樣,之前識過女仔問我有機會一齊,係咁問,我其實想得閑多個人出下街,傾吓偈,我想做普通朋友,佢之後就話咩唔需要普通朋友,仲話佢通常溝唔到就block,之後就block咗我
你個名已經明晒世事啦,仲開咩po
虛你老母偽咩, 扮咩鳩嘢friend呀
唔通一開始就問你拍唔拍拖咩,你真係痴撚柒線
一段正常關係點都係由朋友慢慢昇華做戀情既喇, 你真係onL9
咁如果係某一方追過另一方,甚至一齊過嘅
大家又接唔接受到做朋友
Hihi 碰碰諗起同個女同事等𨋢嗰陣既互動
真,我地女人對男人嘅最大武器係性。
當你有返咁上下年紀
朋友已經夠多啦
同事又唔係
同學又唔係
仲唔好提d識左十幾年 由細玩到大個d
仲有死黨知已

除左想識女屌閪
根本身邊就唔會缺點頭之交

一個又識唔耐又冇性趣既朋友可以有d咩吸引力?
真 有好多所謂女性朋友嘅男人都唔會有人想嫁啦
都唔知佢ff過/直情食檸檬幾多次同班女扑嘢
真,又懶又窮又唔做運動講野又無內容,淨係識shopping 化妝,除左扑野對我有咩value ?
識d女仔如果想發展多數會扮下野夾番
有得屌就有fd做
Friend with benefit都係friend呀
男人多數唔需要,指無利益個種
因為如果女既拒絕左男
男既輕易同佢FD番

你咪畀左signal 女仔

哦,呢個男仔係我在重大問題上都可以拒絕佢,佢照樣留低
咁我同佢做FD以後咩問題 佢要利用我的話 我可以無代價地任意拒絕佢
男既明白呢樣野後 就算做一般朋友
只有兩個人知就算 但問題係你有其他朋友
你畀其他朋友知道 都仲同佢做朋友都
響一個無論係溝唔溝佢定一大班人玩都係不利位置

二黎而家會變左大家把尺唔同左
做朋友最好係大家把尺差唔多

真係好睇點樣去拒絕
可以係拒絕件事 拒絕個人或者兩者加埋
拒絕件事都可以兜番
拒絕個人好難啦
啱呀呢個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞