(長文) 好多男人根本冇心做friend 個個都係為拍拖/上床

247 回覆
100 Like 589 Dislike
會幫手解決性需要嘅兄弟先係真兄弟,連兄弟條撚都敢含就唔好話係老友
你呢啲咪正常囉,最怕同精蟲上腦嘅人做frd,怪獸咁
d 女人成日覺得做fd 做fd
邊撚個男人有咁多時間同你做fd 又唔比屌
如果係咁不如係屋企休息下
做fd 只係好聽d 咁解
不要暗戀
唔係架 有d女話中意同男仔相處多d wor
其實好多男人都係
咁咪係囉,咪又係朋友做起,如果真係動咗心,人心肉做,你估真係話放低就放低咩?動心嗰個唔係你,你就講得輕鬆

你試下你條仔同你講分手,話我哋都係做返朋友,你又得唔得?
追唔到仲做朋友keep住做之前啲嘢(包括出錢出力送禮物)
仲有機會俾女方當做變態死纏爛打
keep住做朋友,男方又唔會開心
唔得立即抽離最安全啦
唔係好多,係全部
完美解析女人嘅自私,同埋亦都解釋點解男人會無心同女人做朋友,啲女人大部份都係咁嘅質素同mindset

如果呢條友咁嘅人設套返落男人度,係唔會有人想同呢個人有來往,只不過啲女人好彩在佢係女人,所以先仲有人理
做朋友冇乜問題,但係如果一發現原來佢做朋友只係為咗想有多個orbiter有多隻觀音兵係身邊就應該要即刻quit
樓主今期扮女人?
咩叫直男
其實可以的話我都想直接問:我想屌你得唔得?
只不過法律上唔俾,唯有婉轉啲
如果唔係為左扑野
男人會寧願同男人結婚一齊生活

老實講
正常男仔見到女仔拍左拖/結左婚
就唔會同你私下太多接觸
經常搵你既
都係為左出軌
樓主 我真係想同你做朋友
又做 friend 又上床冇衝突。
美其名係雙向
現實就係要男仔有紳士風度
其實即係收兵 拎著數
唔係想扑野 男仔一定只想搵男仔做fd
咁你一識人第一句就話想溝人 想屌佢
咁樣夠真誠未
咁大個人真係咁缺朋友咩
出咗嚟社會結識「異性」永遠只有求偶/被求偶
做咩純交心朋友床上純聊天 信嘅人係on9
會咁做嘅人更on9 嫌時間心機精神多得滯咩
有女仲咁做 拖出去家法侍候啦
算把啦你 有個真係對你一心一意 無限負出既人 你又唔鐘意架啦
諗吓都知一開始個啲唔係朋友做嘅嘢⋯⋯
佢要接近你 打個朋友嘅名號啫
唔通女仔fd之間會咁咩
佢咁樣做你都feel到佢實際係追求者啦
都係同男人純粹得多,做得朋友得閒都互相屌下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞