(長文) 好多男人根本冇心做friend 個個都係為拍拖/上床

247 回覆
100 Like 589 Dislike
咁如果大家都有關心大家
出嚟食飯通常都AA
咁點睇啊?
豬扒咪唔會有人想屌,做到fd law
外表中上既,訓埋一齊個男點會唔扯旗
文盲?
一早講咗
只要女方對男方咁做,男方咪唔會走囉
其實我估好多男仔都唔介意同女仔做FD

我自己都好多女仔fd

只不過十有八九既港女個格都勁撚閪,唔閪既或多或少都有d麻煩位缺陷好撚難頂,even我有幾個識左六七年好熟又偏男仔性格好玩得果d都有d麻煩位

若果係自己條女都仲會忍下包容下,陌生女人又屌唔到既點解要受你氣 on99
就算係咁又點,好驚拍拖/上床咩
真係做fd點解要搵女仔做
男同男既話題 興趣 都易傾好多
特別係地位 男同男做fd既一定平等先
唔係想嘈交
係我最近遇到
嗰個係我大學師兄 之前幫過我好多
最近約出嚟飲酒 上次無意中佢講咗啲嘢
我嚇到即刻走咗 之後我返到屋企message佢
叫佢快啲瞓 跟住佢覆我大家咁話
而家個情況係有啲尷尬 我唔知點算好
為對方做的任何事(包括出錢出力送禮物)
你做咗邊樣
我過時過節有送禮物俾佢
去旅行,一定買手信返嚟俾佢
我屋企之前有事 佢介紹咗啲人幫我屋企渡過難關
咁佢走咗未
走左未係咪意思?
嗰次佢同我飲完酒之後我send嘢俾佢
佢覆我大家咁話之後就冇搵
我唔敢搵佢 佢亦都冇搵我
你嚇到走咗,佢咪覺得你討厭佢,咁唔搵你好正常
咁我應該點做?
你主動搵佢
但係我真係當佢係我哥哥嚟嘅咋喎
你真係當佢係你哥哥,咪更加可以由你搵佢先點解你真係當佢係你哥哥就唔可以你搵佢先
我怕尷尬 因為我哋唔會有進一步嘅發展
但係我知道佢想 所以我唔知應該點做
你俾人表白都怕尷尬,佢表白失敗咪只會更加尷尬,所以佢咪唔搵你先

最佳做法咪你介紹好對象俾佢,完美解決成件事
重視就應該講囉

唔好再話女仔天性唔想講咁白, 明明男女平等
咁樣介紹完分分鐘可以做成世好友
因為對方兩公婆你都識

同時你又無搵個男著數
你試吓如果你結咗婚,但係你另一半仲有好多女性朋友,你會唔會ok?

你都on9
如果人哋唔愛你,就即係等於討厭你,點會可以做朋友呢
人類同人類都係利益交換,你得咩交換,唔通貪你性格夠閪咩

冇得屌唔好嘥大家時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞