有冇人以前睇過閃電俠電視劇?

225 回覆
138 Like 8 Dislike
Ching無睇cisco後期走左之後係點 就算flash有能力一秒收對方皮 佢都係要用愛 用把口感動對方令對方投降真係好撚惡頂
你呢度我應該未追到 好後期 我會想睇下兩邊大對決
但係用光劍嗰度真係太over
加上我睇到好似第8季 真係頂唔撚順啲劇情拖到on9
正條撚咩 全部用左成季先ko到既villain 比班二打六三兩下就ko on9到 zoom savitar呢啲本身勁到癲 連flash都應付得好吃力既 可以比d 4 5線英打贏
搞咩逆閃變咗Sith Lord

睇到勁撚老尷。。。
臭西無啦啦震震震笑口勢勢反插savitor
逆閃唔用招牌震震震手刀 用魔法死光
差佬老婆指自己個頭 對面就訓低
S2個個又就去用魔法死光 snow又唔知做咩吸完再反
舊閃電似屹起個胸又吸晒人地啲speedforce。。。
明明根本無人夠啲反派speedster快

利申:好彩睇到第四季無再睇
第二季Zoom真係好正
呢套嘢追咗咁多年…

好想IRIS真係死
We need to talk
集集都話自己最快 點知集集都有人快過佢
不過最後佢真係最快 因為其他極速者都死得7788
同埋你以為佢以速度為主? 不~ 係靠把口
成日覺得Caitlin好有知性美
嗰排好迷佢同Agent of Shield嘅Jemma Simmons
只睇flash point 嘅都唔會咁諗
第一季咁做都還可以,因為岩岩拎到能力要成長,但之後都咁做就好on9
第一緝最尾番去同老母相認
睇到喊出黎
Just come back to tell you I’m ok
突然醒起Roy, (假) Jay 同Ray都俾大家笑過
除左魔法個季好撚鳩之外其他都ok

Adrian chase個季開始回勇

講佢以前一路作既孽個季受番哂 去到最後認埋自己enjoy殺人個下真係好撚癲 想煲番但netflix落撚左架冇得睇了
My Name is Barry Allen and I'm the fastest man alive.
Arrow同佢都係睇左一半棄左
arrow男主戲屎 同 全部人都係耶穌
Flash 女主煩膠
Patty直頭正過黑妹lris
arrow 個女 套劇係咪冇左?
我覺得佢做得幾型
Arrow我睇咗頭2季,之後第三定第四開始變咗oliver+ felicity 愛情故事咁就開始少睇,之後去到adrian 嗰季又好睇返。 不過有樣嘢我唔鍾意係oliver 身邊啲人個個都比佢更有潛質,去忍者大師度train幾個月半年就變到好勁…我比較鍾意oliver 嗰種真係為咗「生存」而學識嘅技術多啲。
呢幕我好記得…本身明明iris 有男朋友,點知barry有拖拍佢又唔抵得,真係好八婆…
好似CW無正式要套劇,所以得arrow final season果一集
Iris 死就最大快人心
可惜等唔到呢一日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞