有冇人以前睇過閃電俠電視劇?

225 回覆
138 Like 8 Dislike
成套劇夾夾埋埋講嗰晚應該有成十幾集
雖然頭2季套路差唔多但好好睇 第3季savitar 一刀捅撚死iris 好似全世界開香檳慶祝 點知
DCEU當年如果肯同CW flash聯動一定hit好多。
CW flash主要衰在唔識點寫flash維持智力正常情況下輸比非speeder,當然Iris都好趕客。
睇到第四季
男主角真係好靚仔
但頂唔順個黑人女主角
好鍾意黑箭
無廢話,又抽得
吓原來係真劇情?我以為係啲人自己改嘅
其實我覺得個女演員都算靚,至少唔係Romeo& Juliet嗰個咁。不過劇入面佢真係太煩膠,真係頂唔順…
Iris又樣衰又煩
最好笑有集冇左神速力要搭巴士番工,坐隔離條殺勁嘈,閪曬面咁
S1-s9 睇晒
Arrow本身好好睇,同埋幾個女角色都唔差。 不過中段有一兩季係咁講佢同Felicity就爭小小。可能我比較鍾意佢dark 啲嘅style. 好彩後來都「回復正常」另外少少唔喜歡係原來佢唔係長年都係個孤島上,竟然走咗出去做特務。
成套劇最撚on9係後期s6開始好中意嘴循 用愛感化對面膠撚到鬼佬都頂唔順
Crisis on earth x係全部crossover最高質
Crisis on infinite earth就真係賣fan service
Arrow 有Adrian Chase 個季回勇
但之後又差番
S8又回勇返 叫好頭好尾啦
勉強可以,麻麻地佢個女嘅劇情
有咩?
S8有好多致敬返s1 s2既元素 個人黎講幾中意
當全世界為Iris嘅死而歡呼嘅時候,就會有另一個人氣角色頂替Iris去死

屌佢
美劇通病中段開始又長又累贅悶到pk....
睇到第5定第6季就棄咗
果陣鳩流流無野做
屋企有部大陸果啲tvbox
搵下劇睇
咁啱就碌到aarow 就開始左睇
一路追到aarow完就成set一齊棄哂
套套都有啲位出戲架啦
但真係諗唔明點解電影版flash可以咁膠

講返flash
實驗室4人組+joe係完美
博士前期邪氣滿分
後期multiverse出黎嘅博士都好膠😂
iris真係可以列入美劇煩膠前3名

然後後面每季大聯動都各種虎頭蛇尾
Lot膠得黎都好睇
Supergirl劇情再差啲 但用靚女搭夠

My Name is Barry Allen
My Name is Oliver Queen

呢兩句真係上哂腦
但要揀成個verse最鐘意應該都係前兩季嘅Oliver
果身肌肉
睇晒但係搵唔到第七季
睇到flash個女出現果季無睇
佢到個仔個季先難搞
個女又同黑人一齊
個仔就搞基
屌佢老味咁都要玩政確
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞