有冇人以前睇過閃電俠電視劇?

225 回覆
138 Like 8 Dislike
當年佢哋聯動仲好睇過DCEU
https://www.youtube.com/watch?v=x7yHqQsXohI

呢集好膠但好有glee味道
It is complicated
supernatural算唔算,15季
我記得barry 成日話自己係fastest man alive但季季都有奸角係比佢快

Oliver queen 段野就好型,同埋中間無記錯係有新版本嘅
睇到藍色個個boss 又係跑得好快既 個季就無睇
已經唔知第幾季

Arrow呀sg都睇晒

講起CW既DC劇,今年十月上埋last一季既Superman&Lois, CW既全部DC劇就bye bye了
藍色既boss好似係zoom
唔記得邊次全員crossover d合體技好正
Google左了
Savitar
唔得左佢, 最大戰績係殺到iris一次
個時好撚嬲
等左成季就係想臭西死
最後
My name is Barry allen and I am the fastest man alive
有聲既
Savitar好似係第三季?我記得睇到後面都開始估到佢身份,同埋佢殺唔死iris之後我好失望
S1 博士同captain cold都好型
arrow 後面爛到仆街
應該就係,最記得第一集係低成本既閃點

開頭以為可以講多幾集,點知一集貨仔就完
頂唔順佢嘅戰力設定

明明flash快到可以其他人喺佢眼中係靜止唔郁,但竟然可以俾冇神速力嘅人打中

睇到第三季棄咗
Cw flashpoint真係好唔掂完全feel唔到有咩咁大危機一定要修正返時間線 就算係電影版 起碼zod都係毁滅左地球 呢度只係死左個wally
Flashpoint 漫畫其實好好睇,不過當時知CW拍都估到變成「迷你版」event…. 因為真係好難幾集講完….
Arrow 後段已經被政確入侵

應該興幸佢無將black canary 變黑人
佢改到Mr Terrific 變到咁已經好痴線
理解佢要低成本 但可唔可以拍得有誠意啲 flashpoint 呢啲漫畫大事件 得果一集仔?仲要成集都feel唔到呢個flashpoint 世界有幾唔同 有幾大鑊 你無thomas wayne用都可以用oliver老豆做green arrow

Flashpoint 完全係crossover level既事件黎 佢拍成咁我記得果陣睇完真係好嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞