巨商討論區 出咗覺醒天王4

955 回覆
5 Like 1 Dislike
而家前期未有印象/冥 新火傳 係咪繼續出蛇女 覺醒戰鳳丸?
其實前期打神仙谷 唔洗蛇女 戰鳳都夠打
如果你係日本咁就順便出戰鳳
咁講覺雀同覺虎d減抗技淨係平時打怪升lv刷料快d
打boss都用唔著
唔怪得打boss龜天完勝
因為暫時兵陣有位所以吸住兵先之後會轉日合日冥 戰鳳好似都見有人用 九成會合
係唔清楚蛇女 驚哂左粒覺石同英雄石
如果Boss本身太高抗,用盡哂減抗都減唔到去260,咁其實=減抗無效
覺龜打boss最勁係因為佢有個特性係怪愈少打愈高傷
其實呢2隻去到後期打神殿都係有用,除咗龍天用唔著
蛇女到時要用先出都未遲
有無覺龜果4個特性中字版同埋而家d人點加特點?
應該都係點滿加傷,範圍同隻冰虎唔點
反正刷怪都用埋明冥

龜天王覺醒
特性分支

強化-召喚物能力最大150% 降低對方抗性
休息-加強召喚物傷害

休息5LV-無情冰柱範圍加大 冰虎任何攻擊直接使用冰爆擊 100%

專注-加強無情冰柱傷害
全心-隨著怪物越來越少 加大無情冰柱傷害
全心 5LV -加大無情冰柱加遠距離
有冇ching 可以估算下
宜家馬ser 出隻印冥要幾錢
覺龜d 特性就咁睇幾易揀
點解你地有心機係咁打怪
我都覺得巨商幾好玩
但係要瘋狂升LV
慘過返工
有D癲
跟住係咁想打材料/ 武器又打唔出
好似咩神木種子
唔想比錢唯有自己打
但係打極都唔出
呢隻game除咗俾錢就係要肝
你唔想俾錢又唔想肝,咁唔洗玩架喎
因為無心機打果d棄哂,留得低既都係已經平常心
有倍經咪勤力d
都係果句,打機最忌比較,玩自己就ok
我黎講就開套戲
唔理佢咁多,打打下就到target
學雷狗話 每日兩粒鐘 爆機好輕鬆
我而家都唔肝呀,輕輕鬆鬆玩
反正都係巨集打
永遠都係睇住劇/戲/YT/直播打
最好都係果d唔洗好專心睇果d
有時睇到肉緊,直頭唔打巨商睇埋個劇情先
唔追進度既話,肝唔肝都無所謂
神木種子咁平都要諗 其實依隻驚最少要玩兩個月先升到上250合天王
會課金又肯肝既,一個月內出到完美天王
冇肝肝
已經冇追進度 但見到自己啲250左既冥 要啪生藥就輕鬆打下啲垃圾儲下錢 好快就打到十億八億

道士啲垃圾朝女價又多啲 大不了啲銅片冇人收咪用朝女賣埋佢

計埋啲死碎 古代印 小屬石 精氣咁

咁樣打兩日都賺到2-3億架啦
打到FF谷,要賺錢真係唔難
肝少少,打道士一日都搵到十幾e
Hea既幾e唔成問題
我又真係打得幾hea 打下又覆下msg

間唔時悶悶地又打下考古 出返漢陽補返啲十全比啲兵仔食

黎緊歐國盃又少左時間打
痴線,聽講冥介好似玩到成皮一粒
真係抵巨商玩到咁耐
因為唔會出係抽袋 只出係鐵西盒度 個機率仲要唔高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞