巨商討論區 出咗覺醒天王4

955 回覆
5 Like 1 Dislike
想問龍天/ 虎天後期係用羊符定馬符 整陣之後 , 本身用緊青龍符 隻馬同龍 差唔多吸到250 要用張青龍符合龍天 諗緊買咩符好
其實你都課金,點解要單國咁辛苦
同埋想請問,點解大家都話打火蟹要有朱符?
因為鐘情朝女 唔想搞咁多野 慢慢玩 當自己微課算
朱雀符可以copy火蟹招技直接燒番佢地一半血
隻馬真係好難升,請問大家有咩建議,我又冇朱雀符打唔到火蟹,係唔係打返食魂先呀 唔知點解人地隻馬咁有力
你出日兇果陣都要轉日本架啦
無意思架喎你宜家要單國,你又唔係無課
主狐娃 火巨 /神仙谷
本身諗住係250馬後合龜天,再慢慢轉日本出兇
咁依家最好係出日兇同隻龜一齊吸?
同埋一隻兇係咪大概60E左右?
唔止 全珠計要44珠 用證少幾珠
主角用狐娃有咩特別

岩岩試過打神仙谷,好易死,D怪下下都遠攻
估係因為有高馬武
重覆第N次
出雷3
暈怪斷技
前期神控
睇黎係我操作有問題
定怪 出埋水風雙精
打唔到火蟹
可以打海賊洞龜弓/幽冥界火巨人
但d經都係同火蟹爭好遠
所以都係建議課個朱雀符打火蟹

人地隻馬勁係因為升到225著225裝
岩岩前幾日先出左水精,慢慢升緊
有無祝斧嗰啲召坦 頂到幾吓就夠
易死=唔夠抗
唔夠抗=出金仔 巨漢 /有野控場/有坦 全都要就最好
金巨=一隻物抗一隻魔抗 可以升埋做朱蒙孟獲
控場=水精 雷3 台冥/日冥有嘲諷
坦=獨鬼弓/祝斧/ 台日冥[有嘲諷有坦度,後面必出]

狐娃=主角強力輸出,加多少少坦度比主角
你隻雷3 幾多mp
打咩怪
雷3一場出幾多下
你要100信先出到馬,轉國會reset任
所以升到85信就轉日本,重新做一次d任就會100信
到時你鐘意都可以直接出埋日兇同隻馬龜一齊升
本身有支獨弓。

岩岩打火蠍子,都夠打既,雷3可以定4次
出到4次,應該係操作問題
如果用狐娃 試吓神仙谷水怪
出到4次,正路夠時間 唔似係操作問題
我果陣係出5次既mp
不過多數都係4次
但你要狂出
有巨集會放埋入打手巨集
佢自己CD完先會放多下
不過如果你係挑戰三尾果d 正路唔夠輸出
你打咩怪好緊要
無天王上神仙谷其實都好少會打到
一係火巨 一係封冰火蟹啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞