巨商討論區 出咗覺醒天王4

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
唔明你日冥都出埋但唔出龜天高武
成30E 唔抵屌 等18號先抽
咁你等吓
搭單問下 未250主想問定
1) 只係得真陰同覺醒戰鳳減抗夠唔夠力? 暫時龜天著緊高武天照套 有+5水套
2) 日冥重唔重要? 定其實高武都夠坦?
3) 有金巨 有冇需要出埋象神鐵娃? (睇片好似孔都有需要出?)
4) 天怪係咪就咁用弓手都射得死 唔洗專登升隻青龍?
自己經驗係

1 夠

2 唔一定要

3 象神鐵娃最好有,聽人講過何娃都得
孔明最好有,但我冇都過到(有mp女補真陰),要小心隻冰弓鐵娃唔好被人扣晒mp(見過人美室解)

4 天怪要坦住磨,有埋青龍快手啲
1. 前期有真陰就夠,至少夠你打到道士
當然有戰鳳係扣多少少,會打快d
2. 龜天陣日冥明冥印冥都係必出,第一隻要出日冥,無日冥你暴走唔到童子
3. 象神唔係必須,有龜天高武+鐵娃,單龜天都可以過到5段(有運氣成份)
4.天怪用高武既弓手就射得死,有埋鐵娃再穩陣d,唔洗出青龍
5段無美室都得
一開始放龜仔出去坦
主陣拉遠d,再控隻弓手出去射
只要天怪唔衝主陣就可以靠弓手磨死天怪
另外靠鐵娃第5段幫手磨+回血
高武隻龜係唔係坦好多?
坦度應該無關係,但高武隻龜可以打天
唔通真係要收
龍天升lv 有花木蘭同朝冥
你唔係刷假龜天/水象升lv 最好
個fd 三十抽就中左雷龍證,又慳千幾蚊
我就無抽袋運,抽過萬幾點都無好野
腳踏實地啦
唔好諗人地 咁樣比 會辛苦
抽一抽
單車變摩托
唔抽唔知身體好
可能下個10抽就係雷龍
但你放棄左
因為預計星期五雙經就250馬,到時合到龜天了
想問係咪18號再課金買武/抽會比較好? 因為依家已經有龜天符了
同埋想請問我單國朝女岩岩買左把祝斧諗住做坦,結果開唔到符,係咪要搞d組合技先得?
唔急就等18號睇吓有乜抽
龜天武有都冇升LV係冇分別 最好等18號睇下有冇得抽
你睇印象牙就知 一有得抽就插水價
開符組合技得落雷果招有用
收一定低過抽 師兄調轉哂
其實你出完龜天都係打火蟹
根本唔洗用祝斧坦
一買左把高龜武 練習一場即PASS
抽左4000點 補品放題
得一本封書,佢老闆
抽少少過手癮好啦
頭40抽有隻龍天鞋同日冥頭
之後追多60輸番哂
一個巨集 qw 日冥跳e 咪得
上DC問下有冇人可以代打囉
以前有位ching免費代打 唔知仲有冇玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞