巨商討論區 出咗覺醒天王4

955 回覆
5 Like 1 Dislike
回mp用神仙丹(自動回,抽袋會有大量)
復活用半雞湯(可以用戰勝幣換)
食野就食粥(拍賣拉/商團提供)
虎天陣 +力 可以幫手打
其他陣 力/體 +負重/谷戰
巨商真係一個無盡既課金遊戲
玩到咁上下呢d野就有大量用唔哂的
如果你係日本(今個禮拜戰勝國),基本上可以半雞湯自由
係咩原理
我諗左一整日,我自己都傾向慢慢玩,現在轉左一次國,信用已到100,主角202 lv,無神獸,仲刷緊食魂獸諗到刷到210 lv 買娃娃,之後唔洗買MP藥都可以不斷打D低級材料去賣賺錢。

不過我自己都課左金,但係抽左垃圾,原本D金都可以用黎買神獸,點知手癢抽福袋屌,後悔

課金真係無止竟,刷又唔夠外掛刷得勁,我又唔會開分身,慢慢玩才是王道。
都係......抽福袋抽到曬D垃圾懷疑個機率係呃人
月供啦
每個月課返一千幾百,唔洗肝咁辛苦
狐娃可以去dc問問有無巴打送個俾你
呢d大家都抽到好多
月供係唔係指抽福袋
你課咁少就咪抽啦
課有用既野,封書封珠精靈神獸符孫子果d
明白了!
有冇ching 帶打大聖 , 有時團友早左打, 跟唔切
做日任換1日狐娃(實際上好似用到3日定2日) 主角用娃做打手唔洗每場出去回mp
可以試下刷台灣海賊洞海馬騎士 克屬應該夠打 會有深淵精髓出 依排升返7000m左右一粒
有課金就賣點品合神獸 課埋朱雀符(好難收又貴自己課乾手淨腳)準備冰牆兵 等倍經刷火蟹
無兵陣又未有倍經時間都係刷深精賺小小賺
今晚試打下海馬騎士先

不過我估都難D,我隻陰陽師先得200LV,之前打池龜都唔係太夠打,呢兩日又見唔到有人放250陰陽師
據我所知250陰唔會冇人放
係咪唔啱價
咁點樣擁有一隻250陰呢
唔夠魔就帶兩隻mp女磨死佢
試吓大頻叫收250陰
9億算貴應該一定收到
雙倍經嗰期可以試吓8-8.5億
7億就唔好發夢,拎去拆英石好過
咁點樣擁有一隻250陰呢
試吓大頻叫收250陰
10億算貴應該一定收到
雙倍經嗰期可以試吓8.5-9億
7億就唔好發夢,拎去拆英石好過

Sorry記錯
改正
10億CRAZY
10億咪$130,有幾crazy
得狐娃未必夠打海馬
打住隔離隻龜弓先啦
課隻馬先啦 之後睇吓出邊隻天王再升埋隻神
狐娃加馬 可以打神仙谷水怪
淨狐娃我都可以打到神仙谷水怪小水人,打一隊都算輕鬆,有時會死兵,主要無坦可以檔一下。

但刷怪速度就差D,打食魂好似仲刷得仲快,如果食埋挑釁符的話。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞