巨商討論區 出咗覺醒天王4

955 回覆
5 Like 1 Dislike
白衣傳說將成為最大水魚?
計分機制係咩意思?可否講多少少
打咩模式都係咁?
咁個個都100lv合啦
係咪淨係打某一個模式計分先係咁計
白唔白衣睇你想唔想懶課金就有300點,人地練餐死追完美先600-700點,你白衣鳩合已經多點過人地
十段 打3次就冇得再打? 輸左3次
一日三次 等12am reset
佢個意思應該係講緊屬性值依個機制?

但我諗唔會完全無視紅利 始終巨商既傷害公式都有計紅利
係咪要等聽日reset次數先轉得一轉主?
我諗唔明點會完全無視紅利
因為都係AK賺錢的其中一個樣野黎
人地買白衣,重生書,升完美,刷上石加經武 etc
呢d都係直接同間接令人課多d金
所以想問清楚咩意思
屬性同抗性重要,而家呢版都體現到
同埋韓文又唔識唔知邊度搵資料 fact check
所以想請教清楚d
抗性就不嬲咁多年都重要既

屬性就之後巨商既重點規劃既機制黎

始終就算打克屬怪 冇扣抗都係打佢唔入

想再睇下點樣去改下馬嬲同象術士
我SET T12T ,但係2唔識出技
又搶錢
可能黎過覺醒馬嬲同象術士覺醒
合番隻幻龍幾本封本咁
熄技能範圍,開技能連射
已經係了 關唔關 秒數間矩事? 而家SET 0.3秒
講緊普通玩家練完美有咩用啫, 真大佬唔駛咁緊張
目前只改左一個模式

女媧, 死神, 180冥套, 冥/天王戒, 280星宿, 娃娃, 雪氣 一隻兵已經萬幾蚊
上面是但一件都多過完美/非完美果一百幾十點
打算課6位數以上既玩家再考慮為追排名練完美都未遲
課得起呢個數 都唔會介意洗多幾皮買個真完美號

================================================
. 무도장 '기묘한 설화' 의 순위 시스템이 변경되었습니다.

- '기묘한 설화'의 '전투에 참여한 용병의 장비 능력치의 총합 / 10' 점수가 '전투에 참여한 용병의 (착용 장비 + 외형 장비의 레벨) / 13 + 특수 착용 아이템(봉기부, 수호부, 신수부, 사천왕부, 명왕부) 개수 * 100' 점수로 변경되었습니다.

。武館《聊齋誌異》的排名系統已更改。

——摘自《奇怪的故事》
參與戰鬥的傭兵裝備總數據/10'
評分改為「參戰傭兵的(裝備磨損+外掛裝備等級)/13+特殊佩戴物品數量(鳳器部、守護部、信部、四大天王、明王部)*100」評分。
你係咪t(按住)1,2,t(放開)
我都係0.3都得
我用 LOGITECH G502 好似無得逐個掣set
只係得一組掣 不停重覆
但我都係用G502喎
宏 按住時重覆
T 0.3 - 2 0.3 - 5 0.3 - T 0.3
CHING 我就係咁SET 同你有咩唔同?

THANK YOU
你㩒2,3果時,個T唔可以鬆開架喎
thank you
我黎緊出新火傳
想知完再決定白唔白衣300,同幾lv合
如果搞黎都無謂就慳番時間同錢
排名呢d都唔係我呢d普通人諗既野
成功 原來係咁, THX CHING
想請教下各位意見
雀天260(未覺)台冥小西,冇印神,差啲先夠打兩隊三頭道士
舊水新舊火料升齊
因為會撞兩隻帥,合完會再升翻嗰兩隻材料
大家會建議合新火先定舊水+舊火先
新火先, 多隻減抗會易打好多
未出印冥唔好諗打道士
傳說果d唔急,出咗印冥先
新火+小西=印冥+印冥武=減25%抗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞