黃金電腦商場地庫大量「吉舖」!網友可惜:時代變啦

242 回覆
135 Like 6 Dislike
所以說 何謂商業宣傳 和 如何定義為商業宣傳,有時是靠某人定奪。

台灣巴哈也有類近問題,不過是圍繞著執行版規的自由心證(即是版主有機會錯殺良民)

黃金和先達 的衰落只是時間問題,
單是劏水魚已經聲名狼藉。
donki依家都唔掂啦
壽司郎就真係邊間都要排隊
揀間快既
ps5/xbox連1080p都搞唔L掂呀,你睇FF7同DD2啦。
N年*
咁又難D, 多數貴TB幾蚊
特賣淘寶城
要完全取代實體店根本冇可能 , 有啲嘢你唔親手試下你唔會知分別
例如你買kb , mouse , 電莖椅唔通唔駛試就直接網上買?

電腦硬件又喺 , 主機板顯示卡貴價硬件冇得當場驗貨
你真喺完全信哂網上商店唔會畀鬼鼠貨/ 已開過嘅貨畀你? 送到上門你先發現有問題 , 到時又嘈一大輪搞來搞去先解決 , 得不償失

珍, 香港代理食水深
賣moon 下下要賺到盡 , 啲價永遠離哂地貴過外國幾個dup
識砌自己買件自己砌 , 懶就搵人砌
上次去好似仲有一間
旺電而家點
乜顯卡主機板都有得當場認證架咩?
有乜壞頭7日落去拎住張單屌到佢換啦ching...
唔肯換既, 咁未上連登通天囉, 等係人都知間野商譽係點
睇下仲有冇生意?
點解你覺得喺冇? 喺舖頭買嘢畀左錢就過主??
即場開盒睇主機板socket 有冇攣針 , 顯示卡睇顯示卡包裝袋有冇開過
呢啲基本嘢嚟 , 巴打你有幾耐冇落腦場買嘢?
咁叫驗證咩?
電都冇通, 認條春
信用卡收我charge? 抵你地執啦
特賣有品勝、綠聯?
但係唐仔經手
隔離特賣場租埋仲好啦
淘寶呢d野又平又高質香港貨留番你班黃絲慢慢買到夠
我呢d商人係無國界
執係必然 七八成都係d淘寶電腦野撐左接近10年
比特賣場頂死晒 好事
3060ti夠琉2k啦
冇牌子既kb,mouse根本唔駛係高登買, 幾十蚊一個/隻既, 大把
有牌子既多數去返大鋪買($500+)
邊有競爭力丫
抵撚死,之前唔休做咁串撚柒柒
好似要客人求佢賣貨咁
一日有肥EE都唔會入去買,d貨俾佢摸過曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞