黃金電腦商場地庫大量「吉舖」!網友可惜:時代變啦

242 回覆
135 Like 6 Dislike
與其落黃金比佢劏不如去淘寶買好過
有部份notebook係同一型號
大陸價平過港行勁多
仲可以加勁少錢買延長保養

港行呢幾年已經臭左,訂價勁高當人白痴, 保養又咩都屈你人為損壞
香港細代理仲興話你資料唔夠唔受保,例如話你無keep盒
衰撚過大陸,大陸政府捉奸商好用力, 反而香港政府就個個諗住退休去財團搵肥水一再縱容
如果香港有同一型號,部分品牌允許你轉成港區保養
有部分頭一年有環球保養
如果一收就壞就直接online chat cs
我試過係果頭買mp3機
一開盒接觸不良,果班撚樣唔肯換比我要上代理
當時比錢前係講好左有問題7日內落鋪換比我

港商唔重視誠信係收山的主因
玩手遊得啦
係畀咗錢先開盒睇定畀錢前?
果時好多所謂盒game 其實都係得張紙條,賣條code。
係淘寶買電腦12000蚊嘅spec同香港18000嘅差唔多。
係要用個幾鐘自己裝番windows咁解,而家好多間仲可以直接係香港免費寄番去退貨,邊有得鬥。
玩手遊既大課長好多都台仔同韓仔
淘文書機未得電壓唔啱
做生意最緊要就係出名 多客
大家都開心
佢做好售後 就算100個入面有幾個出事
佢都係賺緊其他90幾個錢
變返做 disco 囉
對面淘多多,電子特賣城個場旺到仆街,針都插唔入
以前係笑佢社企,d staff成日出事
但係次次有事連登出post就9秒9老闆客服,又真係吹佢唔漲

其他舖?post上epc搏到炎上先有人理你
繼續賣返手機殻拖板耳機??
呢個真係好戇鳩
下下要我比現金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞