離地港女屌9人係m記食完唔執台

293 回覆
33 Like 299 Dislike
有名你叫清潔姐姐啦
佢無野清潔就得返姐姐請佢返黎把撚呀
點解
“啲客人唔想M記cut埋清潔阿姐”?
邊個講?你講?

你屋企老母都係做執枱?
怕影響你?

咁撚得閒幫人諗埋
請少個人慳啲錢,加價都加少啲啦
你講得岩既,電腦化有好多因素,佢除咗可以cut減人手,佢放3部機可以同時落3張單,得一個收銀冇可能做到呢個效率,但餐廳要加價有100個理由,你唔係咁天真以為佢係呢方便慳到錢就唔加你價?
另外請it維護要錢,咁仲請咁多職員黎執檯係咩意思?兩樣野黎wo,電子化左就唔洗請人清潔執檯?
正常人食飯屙屎係唔會出post
似崇洋撚樣
佢影完唔知有冇幫手執走呢
人地擺到咁靚仲想點
傻閪港女你唔去執咁撚多嗲
人地擺到咁靚仲想點
傻閪港女你唔去執咁撚多嗲
你條傻閪就好似毒撚入babykingdom 挑機咁,一日九唔撚搭八
唔使企喺度德高地,有道德感嘅正常人,其實唔多唔少都會做啲正面嘅行為,例如見到垃圾桶先會掉垃圾落去,唔會隨街掉。

成本越高,可以承受嘅人當然越少,例如行10K,先有一個垃圾桶嘅,可能隨街掉嘅人就會多啲。

如果唔執盤,就可以幫到啲你兜口兜面見到[有需要嘅弱勢人士],正常都唔會反佢哋,真係舉手之勞。

至於你講到,要特登想每個餐平嗰一兩蚊,幫人哋抹埋枱,執埋嘢,咁係你嘅選擇。
佢個樣似賓賓
可能做慣賓賓
鐘意執野
各處鄉村各處例
香港d 阿姐次次見你執都唔比架啦
講乜柒外國啫
得啦知道啦知道你道德觀念好重㗎啦
睇吓醫生啦
Baby kingdom邊有呢度咁toxic
嗰邊無人話所有男人係鴨
無狂推過男人裸照流出
你都唔好拎嚟同連登相提並論啦
又唔係咁講
M記長期無人搞吓個廁所
如果大部份客肯執盤,導致廁所清理密返些少
咁就啱數
應該得d蠢閪幫大集團免費打工仲可以沾沾自喜
男人比人放上黎鬥又唔見你出聲
我屌佢老母,咁似當年屌我果個?
扮咩野呀張芊穗
食m記食到被屌無文化,好撚慘
https://lih.kg/3476366
尋晚自己一個食m記,有1對男女等我張枱,我都拿拿聲食完讓座比佢地,一起身走果下佢地好odd咁大聲叫我執枱先走。

我眼都突撚埋,立即心入邊屌佢老母。我話有員工會執,佢地就話我無文化,又問我係唔係大陸落黎。我都廢事嘈,就執走d野走人算。

番到屋企訓醒愈諗愈唔對路,
佢地正一傻鳩,自己衝入去炸埋薯條啦7頭
平時去公廁有無幫手洗埋個廁所啊7頭
你盲撐女 反全世界男人就係人都知

你唔好扮理性中立啦

張芊穗
如果有人執佢
佢都唔會想自己執
奉旨要清潔姐姐同哥哥幫你執?

緊係啦屌你
啲人柒咗唔敢覆翻你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞