離地港女屌9人係m記食完唔執台

293 回覆
33 Like 299 Dislike
個傻西咁快閂留言
你都戇撚鳩,自己執完梗係用埋清潔劑抹埋先走啦! 咁先叫有手尾
香港自己執會比清潔姐姐屌鳩你唔好搞
廢事你越整越衰
個傻閪應該係返緊呢類工 佢唔想俾人炒 所以先死雞撐飯蓋
Threads啲女係咁
唔夠講得三個反應:
1. Block
2. cap你出黎另開新po引狗公圍爐情緒按摩
3. 閂留言
我就唔撚理咩會唔會做咗人份工,總之間餐廳有寫要人執就執,無寫就唔執
大把m記有幾個係淨做執枱
唔識就咪出嚟嘈
流量密碼
屋企垃圾
佢係咪自己車落堆填區架
想執就執
唔想執就唔執
個人自由
反而用道德綁架人哋一定要執嘅人
先係最阻到人 要自己反省
客人自己執完, 唔好講張枱, 個盤都唔會抹
有時啲醬唧喺張紙, 啲油滲過紙落咗盤面, 冇抹就疊第二個上去, 第二個個底都污糟埋
有次去食見過阿姐鬧過個最過份嘅居然冇沊埋張紙就當搞掂, 第二個又發雞盲疊埋上去, 張紙上面仲有一大pat茄汁 最後兩個盤要另外攞出嚟拎去洗, 阿姐冇喇喇做多幾重功夫, 屌咗差唔多半個鐘, 大聲到企邊到鬧都一樣全間舖聽到
唔好講咁多,有無條女張相望吓先
你都on撚7
店舖唔洗清潔?
廁所唔洗清潔?
我心諗,條友係咪冇去M記食嘢,明明清潔阿姐拎住塊布都屈佢唔係負責清潔...
我通常會掃晒落地,等掃地嗰個唔會失業。
仲會周圍射茄汁,等清潔人員繼續有工開。
有時仲會發癲打人,等保安唔會畀人炒。
遇唔少
好多都好好人
你出世已經幫到精神病院 做嘅野夠多啦
虛偽,講完。
根本文化問題
我係台灣住過
啲人食完都係自己執 都唔會搞到污糟邋遢
可能一嚟少啲人食 同埋台灣食老麥算係貴價野
個腦裝屎
工作量少左,咪唔洗請咁多人
變相姐姐咪失業囉
試吓將落單變哂客人自己禁機買,睇吓會唔會cut人手
如果唔係m記執野,可能就要做樓
推垃圾車更重
大把住客大型垃圾唔自己清走

係m記/kfc執野算勁爽,特別kfc個管理文化對特殊需要人士友善
香港大把大公司話到自己點仁義,實際只係開位比世姪cap水,真係幫弱勢係好少數

呢堆垃圾港女露下波就有人送名牌同請食貴野,識鬼現實社會運作
M 記點會冇呢個位呀,之前個細路倒瀉橙汁,個執枱阿姐轉頭就拖地。唔通佢平時正職係炸薯條?
未食過
真,奉旨幫你洗咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞