最近長沙灣廣場有班人不斷搭路人嗲

311 回覆
772 Like 12 Dislike
嗰次好on9上咗樓疲勞式轟炸我, 佢哋諗住用政治立場蒙蔽我嘅思考,講到自己幾黃, 跟住我就即刻話搵區議員上嚟睇睇(個區員都係黃)跟住之後佢嚇到即刻放我走

吸取呢次教訓我學精咗, 唔好跟人哋上樓, 跟住下一次喺信和附近又有, 初初佢叫我簽個名, 我就簽咗, 之後又話要帶我上樓, 我諗返呢嗰次經歷, 我學精咗, 之後我就冇跟佢上樓, 就咁行過就算
疲勞式轟炸
我之後後尾電髮同埋收眉, 同埋識多咗女性朋友, 之後就唔知點解出咗名多健身狗嘅地方我嘗試下成日行睇下會唔會仲陷阱, 但係竟然唔搵我

仆你個街🏋️🐶, 我性格咁真天, 竟然唔搵我?
仲要啲手法來去去都係做一啲嘢, 之後上樓

下次呃人要你做床單先得, 咁或者我會容易受騙
肥妹幾$
屌你老味, 係咪有健身狗dislike post? 有幾個直接批評長沙灣廣場嘅有dislike, 一定係啦, 敢做唔敢應
我路過已經比佢地搞左3次(佢掂埋我身體),成件事有少少不安
支持報警做鳩佢
要搵channel C特登喺度行過放蛇, 扮畀佢想上吊, 之後先至有證據, 如果呢個post多人講, 咁樣啲記者覺得有新聞價值, 咁就會放蛇
仲會對著人地評頭品足
話人地身型衣著柒
DKLMCH
你自己樣衰MK柒頭仲好意思話人
灣仔同將軍澳都遇過 真心煩膠
好多年啦呢招
以前出MK成日有
果陣仲係MK妹過嚟
第一句 就問點解你係到既
心諗你邊位
食過
樓主下次撞到可以答佢:緊記得
你仲差我五萬未還喎
咁啱前幾日就係無啦啦比呢啲尖撚搭嗲
我都遇過
冇啦啦走黎問我

呢排仲多唔多白鴿
我話冇留意
然後就問我有冇上去玩
搵d乜嘢人搭嗲先??
好多弱智仔冇腦會跟上去架
2024年都仲用緊呢招
好耐之前旺角遇到,又係拉住我件衫,跟住我勁大力拍落佢隻手度
上去隔籬教會
係灣仔遇過 ,跟左我成條街,我大聲屌9佢咪撚再跟住我
之後條友仲要作狀要打我咁
佢應該80幾歲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞