最近長沙灣廣場有班人不斷搭路人嗲

311 回覆
772 Like 12 Dislike
我無一個朋友叫牙杰
次次都係同一班、同地點、同一手法
呢啲雞黎,男既就基佬
屌佢老味, 真係淨係搵毒撚樣, 如果靚仔樣嗰啲佢哋唔會去sales,

可以做個社會實驗, 想知自己係咪毒撚, 可以企喺長沙灣廣場地鐵站出口同埋上電梯嗰個空位, 如果你企喺度佢唔搵你咁即係你係靚仔, 企喺度佢搵你, 咁即係你係毒撚
我身邊啲朋友全部都係女性, 根本冇一個男性朋友, 所以唔識你, 對男性有心理陰影/創傷後遺症, 我唔識你呀健身狗
最仆街我趕緊巴士都要煩住
推到channel c見到
近排搞咩 我會禮貌地答 搞下我條鳩咁啦 哈哈哈
今日經過佢地無理我
細細個喺旺角雅蘭出面(嗰陣仲有騎呢fonia) 都試過俾條女拍膊頭,問我認唔認得佢,嗰陣仲傻吓傻吓停低答佢唔認得。跟住佢問我係咪讀緊中學我話係,之後就bye bye我,嚇死我
我成日經過 咁撚瘦學人做sales 我一拳打撚得死佢 平時我行過佢都唔敢搭我嗲
收嗲啦, 屌你老母健身狗, 如果你係真係咁筍, 講到咁好心, 點解唔開門畀公眾入去? 要用呢啲咁低劣嘅手段, 攞住個指示牌話有免費嘢? 而係要搵幾個人夾住你一個人

同嗰啲傳銷一模一樣, 如果你真係咁好心, 點解唔係街度派錢, 同日本喺街度派紙巾差唔多原理嘅方法?

點解一定要上嚟你不知名公司攞, 唔可以好似地鐵站咁樣交收畀錢你?你講到行政負擔咁大, 咁樣更加唔應該喺公司, 因為舖頭都要交租, 燈油火蠟, 你慳埋嘅錢咪可以畀人哋更加多啲錢
要你上樓嗰啲都有古怪, 喺街度派傳單, 之前維他公司免費派飲品, 日本免費派紙巾都係喺街度就咁派, 你要人哋上樓明顯古怪啦, 唔好當人哋on9先得㗎, 呢間健身室執咗下次係咪開美容? 你呃唔到人㗎喇, 你真係咁正義咁你就擺個小型攤位啦, 點解要夾人上去?
乜水
屌你老母, 唔好同我講驚啲人派咗就唔去, 人哋想做足準備先去唔得嘅? 連思考都唔畀, 要逼人即刻上去, 明顯有古怪啦, 係咪驚畀真係做到好著數會出名畀channel C知道?

你咁正義, 驚咩畀多啲人知道?
疲勞式轟炸有古怪
唔知幾時有youtube channel不停街上面追擊健身狗, 見一個屌一個, 既然政府唔做嘢, 就民間做嘢.

夠膽咁樣做嘅youtuber保證點擊率升好多
唔知幾時可以有
Push
去死啦, 健身狗
你講係咪一肥一瘦,然後係咁叫人幫幫手個兩件,
個兩件官塘駱駝漆樓下又係咁,官塘俾人拉過而家轉新蒲崗搵水魚
你話尋日先見過
上次特登行埋去等佢地sell 佢班友睬都唔睬下我
同佢講上次同我講暫時離開一陣, 又話再見到佢就會同我爆房
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞