最近長沙灣廣場有班人不斷搭路人嗲

311 回覆
772 Like 12 Dislike
唔明點呃人做gym
抽獎就話姐
問人識唔識一定話唔識
有時集中唔到唔夠精神就會上當了
就係氹你上去, 如果真係抽獎, 點解唔畀你冷靜多啲時間返到屋企思考, 不斷要你即刻上去, 就係要疲勞式轟炸你等到你冇辦法思考

如果真係中獎, 正常係有得畀你過一段時間先攞, 六合彩都係咁啦, 中獎攞iphone都係咁啦, 你參考其他抽獎嗰啲情況, 再回想返健身狗就會越諗越唔對路
所以咪唔畀你返屋企考慮下諗下, 等你冇機會返屋企post上連登, 冇得思考咪上當
有懷疑就要提出, 唔好自己幫自己解答, 因為你深入面諗嘅答案答案唔係佢嘅答案, 洗腦就係咁, 令你自我洗腦,
真呀
乜呢堆垃圾仲生存緊
佢哋刻意迴避你問題答唔出明顯有問題, 嗰班健身狗連香港有咩大學都唔知道, 仲話自己係讀緊大學
灣仔橋我開Go 條八婆都想話我個到好多野捉
如果有反健身狗界嘅光頭bob會消失, 拍片屌柒啲健身狗
佢係咪以為拎住個有馬figure就真係死毒撚
咪就係, 唔畀佢一腳踏兩船, 兩條女都係動漫迷, 所以咪攞住個figure
有馬貴將?

呢個
佢哋面皮成尺厚
長開長有,一間執一間又借屍還魂
應該係欺善犯惡, 真係咩都唔驚, 又唔見佢大聲係街度唱《願榮光歸香港》
邊度有

總之拎完唔好過長沙灣廣場
應該係真係你毒 唔關個figure事
我唔係太鍾意返工look 好撚麻煩
[有圖JJ]唔知呢班健身狗而家轉行做咩,唔通又係詐騙?
https://lih.kg/3122027
Push
屌你老母臭閪, 健身鴨, 健身狗, 就係因為你哋喺度推銷, 疲勞式轟炸, 搞到啲人唔敢行嗰度, 如果有人咁唔好彩個樣同佢生得似, 真係多得佢唔少, 比人誤會嗰個一定要出嚟訪問公開澄清, 唔係生得好似樣嗰個永遠畀人誤會

如果有人參加speed dating,咁唔好睬個樣生得好似, 咁佢永遠畀人拒絕都唔知咩事

呃人錢已經夠仆街, 你仲要摧毀人哋嘅愛情, 真係未撚見過啲人為咗錢可以咁冇良知
健身鴨, 健身狗, 我知你Mon post, 下次要全裸先得, 下次你要同同性戀仆嘢你先接到單, 你啲手法已經畀人公開曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞