最近長沙灣廣場有班人不斷搭路人嗲

311 回覆
772 Like 12 Dislike
有冇人遇到過

留意左幾日
我呢排收工經過長沙灣廣場
留意到有幾個後生亂咁拍路人膊頭
之後就會講:
喂!好耐冇見!
認唔認得我?
近排搞咩?

但之後路人都係話唔撚識佢地
果d GYM ROOM黑店職員最鍾意用呢招
靚女就扮認得, 唔介意請佢食餐m記
你咁講一講
上面真係有間physical

原來係班Gym Sales 狗
全仔黎,你岩唔岩
直接報警得架喇
GYM狗黎
見過幾獲
私人教練sale課程咁?
喂!好耐冇見!
阿傑呀,上次拎水果個呢

幾日都有
大叫既係男,隔離仲有女既應該都係同一班人
係呀
清一色話自己叫阿傑
我早2日先比人叫過
尋日經過,落緊雨已經好燥, 個肥妹無啦啦話, 點解你係到既, 好耐無見wor, 我諗左幾秒, 之後話你認錯人了
你上次先呃咗我上去簽10萬單 咁都唔認得我
之前喺旺角 Trendy Fitness Party 都見過類似手法, 喺度叫你簽名, follow IG, 之後就叫你上樓, 之後就疲勞式轟炸你, 要你交信用卡資料, 某程度係觸犯非法禁錮條例
之前行街都見過, 詐騙已經夠仆街, 嗰個女人都唔靚女, 仲要係飛機場, 喺度扮熟咁樣問你, 你唔記得我啦我係你師姐, 仲要之後無啦啦有個男人走出嚟問嗰個女仔係咪識得你? 之後張卡片刮漆落你件衫度, 明顯係駁你件衫係有袋, 如果你走咗去, 佢諗住告你盜竊

同呢條片手法一模一樣, 事實上同個男人熟啲, 根本佢哋兩個係做媒, 佢哋兩個先係真正情侶
https://youtu.be/uWadADFipPA?si=Tm0w02Bn6NANtifY
呢班健身狗唯一嘅作用就係提醒我哋係時候要剪頭髮同埋打扮, 因為呢啲健身狗專係搵啲毒撚樣設置陷阱.

因為有打扮過先至出街嗰陣啲健身狗真係唔會搵你, 普通養或以上嗰啲佢哋都唔會搵
Gym狗屌你老母仆街死
上水呢排都有 典型mk gym 撚
真人版whatsapp騙案咁
好心詐騙都畀啲誠意啦, 美容詐騙手法高級啲, 健身狗搵飛機場女仔, 一係就用勁多砵仔糕, 真係大波見到心口係見到皮膚, 而唔係見到bra
叫人跟上樓, 如果真係玩遊戲輸咗, 咁應該喺大學canteen啲類嘅地方, 大學活動室, 大學嘅圖書館,點會係一個出曬名詐騙嘅地方
下星期經過再見到就報警
毒撚test
我選擇唔去個頭
有次唔得閒, 過咗成四個月都未剪頭髮, 之後就搵我, 但係我有剪髮, 有修眉之後好奇行啲連登話好多健身狗嘅地方, 竟然唔搵我
好bulk既毒撚會唔會搵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞