[懂不懂規矩???] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2746]

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
琴晚出咗長文同多狗 say goodbye 啦
又係追住多仔條撚含咁
越南盾
所以有份like/留言都要躝🙏🏻
Gchi
本身件死廢中反光頭佬
般奴、greenwood 、海倫

福哥撞正離開social media,唔使躝
sir jim 開完會未
上屈我好似做咗澳洲佬 睇 sbs 直播
我曼就快變短人兵團
傳親都係短仔
我比較憎迪馬狗
迪馬起碼曾經專業過
🚨 Kevin de Bruyne: “Saudi? At my age you have to be open to everything”.

“You're talking about incredible amounts of money in the last stage of my career, you have to think about that”.

“For my wife, an exotic adventure is okay. I have to think about my future.”

錡鋐鈾鈽鈮
普巴馬廸嗰期試過高佬陣唔得咪試下短人
Olise呢 到未 有184
乞衣多 傾緊買斷馬臣 都唔買辛祖 屌你老母
占狗開緊會咪吹啦
馬臣入波助攻差唔多數目,又有人爭

水薯咁高薪邊有人要,撳住你黎借
多蒙特無錢買佢,佢今季外借出去又踢到咁撚閪唔會有人要,最後咪又要返返黎

當然佢係曼聯出咁高人工係無嘢輸,但佢完咗份約時先25,26歲,一個天才就咁玩完
籃球就話要玩小球啫,估唔到足球都要玩小球
佢識諗就唔會搞成咁
經理人唔係就係要幫球員去做好人生規劃既咩
但佢個經理人好似咩都唔理由得佢自生自滅咁
又話去美職
學美斯啦屌
葡超近年都水水地,英超都踢唔掂既中堅高亞迪斯可以係士砵亭打正選都幾癲
福呢啲好撚醒 綠木嘅Po都無like過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞