[懂不懂規矩???] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2746]

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
🚨🇲🇦 Fiorentina director Pradé: “I think Sofyan Amrabat wants to stay in Premier League, but Man United didn’t tell us anything yet”.

“I’d like to keep Amrabat at Fiorentina but I think he has different plans”.
格拉沙都識波過占狗 唔講佢吸血呢啲閪野 起碼人地炒人夠果斷 仲要炒之前搵定下任人選 都冇搞到占狗依家進退失據咁
因為格9永遠錢行先
總之冇歐聯踢就炒
第一下真係老路縱橫
thank you and goodbye 鉲鐁銤鏴
Dave : 你係咪嬲我呀
如果炒坦嘅話係咪都要對新教練人選逐個逐個辯論
睇翻譯佢話做股東wo
睇wiki 間野係西班牙足球乙二級聯賽
曼界辯論大賽
占狗快啲放風啦
Mark Garbage就嚟餓死啦
INEOS收咗工!
即係要懷念格狗?
照道理就應該要辯嘅,真理係越辯越明架嘛
沙特聯吧
Goodbye and Thank you Bruno Fernandes
隊波多人爆料放風 做新聞頭條就屌流量密碼
無新聞無人爆料就好想收到內部料
琴晚安拉拔呀哥講幾句 Twitter cap 幾句就開始屌卡狗詐傷 安拉拔爆料 最後要佢出嚟澄清

Tier 0 source Andy Mitten, Simon Stone同Laurie Whitewell就算收唔到料 都唔會為左刷流量講End Of season review

Fab狗上星期六夠話Final stage
就到星期三都未有消息留定炒
咁辛苦捱到完季 睇陣Euro開心下
佢點會肯去 預左至少留係到踢多季啦
望佢下季唔好又好似今季咁閪足大半季啦
踢返坦第一季個時水準已經收貨
我貪心少少
踢返加盟嘅第一季好唔好
般奴費南迪斯
據報主動做推手
向曼聯尋求續新約
人工同華舒福、辛祖
以及卡斯美路睇齊。

般奴原本合約
由2022至2026年
再有多一年約的選項
現時周薪為22萬鎊
佢認為現時的薪酬被低估
希望成為球隊高薪族群。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞