[懂不懂規矩???] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2746]

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
贏痢贏鏝 講到好無說服力咁
不如轉會撐鈀黎算
上面都講咗 唔淨係睇一個足總杯
對比起第八 歐聯包尾真係搞唔掂 扣哂分
請歐聯冠軍教頭算啦
歐聯包尾我覺得90%歸功 Onana 10%歸 trashford
搞到 casemiro 紅牌
撲入耶子兩球罰球
但佢下半季正常返好多 咩都要鎮痛期架啦 個個即插即用咩
聯賽失分最甘果段就係鉲銤打中堅果段
6場得1分好似 我覺得又怪唔哂坦狗 連隻甘華拿都可以傷鳩埋
係扣撚哂分架啦 但未低分到要炒要換人囉
高層咁都炒既 可能當自己打緊 fifa
海撚vs白Lin
睇佢用户名都廢事講落去
咁換人仲有其他原因嘅
有可能新director 唔鍾意坦個套斷開兩截嘅戰術
又有可能坦唔想放棄買人話事權由manager 變head coach
即係只會擴建維修奧脱福,唔會起新球場?
坦最柒嗰陣,有好多人講到要交返比sporting directors / technical director 去決定方向同戰術,教練負責執行,咩買賣球員既野就交返比sporting director 負責

而家係行緊呢條路,占蛇搵返黎啲人都係足球界出身,而家就係決定方向既時候
又變咗坦夏有成績(足總杯冠軍)去support,唔使睇坦本身係唔係行緊同一個方向
Onana, 自轉依啲貴價子弟兵
跟咗坦蛇咁多年要即插即用好合理喎

米路打中堅已經季尾點失分最甘
最尾2場贏哂都拎6分啦
齋計聯賽打咗6場3W1D2L拎10分
咁都有得做Scapegoat
係鏝佢唔會有咁多球權同正選
奧脫福唯一贏就係交通
行遠啲一定上到車
仲有兩Round
聽日港隊有Ivy So
占:你係咪嬲我呀
坦:不如我地講返正經野先
應該冇得唔肯除非有人幫佢俾違約金?
重點:stay in man utd 變左stay at premier league
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞