[懂不懂規矩???] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2746]

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
靜靜地等8月penis buy
Lille請咗人了
香港人咩你估
佢地袋d解約金一般人成世都搵唔到,加埋現有資產呢
佢地唔急搵工啦
唔知公司佬有冇料駕馭到拜仁既長老同更衣室喇,仲要佢本身無拜仁背景,如果料佢教唔長既,坦大可教埋呢年等自己完約去博執死雞
BREAKING:

Man United eyeing two center backs: Leny Yoro for the right side and Dortmund's Nico Schlotterbeck for the left. Scouts watched Schlotterbeck in the UCL final and were impressed! 🔴 #MUFC #TransferNews
所以話曼聯d球探真係食得屎
個Schxxxxxxxx決賽好麻麻,反而Hummels寶刀未老,基本上無走甩過Vini
8月會唔會太早,不嬲都係開季後輸兩場柒嘅先buy
垃圾球探網剩係識得scout上左位果堆
Schlotterbeck 俾返多狗自己用啦
唔使咁益人
30歲後嘅giggs開發埋右腳
再加埋做咗瑜珈由玻璃人變到長青樹
果兩三年真係不得了

不過過咗35歲
佢同scholes各自出場都還好
兩老一齊上陣打中場中嘅話
八成比賽都會閪,俾啲年青波牛逼到傻
原來大力神今日入波個球場 係佢幾年前出事嘅同一個球場
Welcome Milos Kerkez
咪買多仔人
hummels仲踢得好過佢
左腳cb仲有Goncalo Inacio、Branthwaite、Piero Hincapie可以揀
香港放lunch, 唔知蛇尖開始咗今日嘅辯論未
最新消息 !!

暫時未有決定
未起身
隻死多狗用波騰騰震 咪玩啦
國米係咪爆廠
Alessandro Bastoni掂唔掂?又係左腳仔
20M + 山曹 ,多仔可能會賣佢比水魚曼
真係畀C朗害死
有決定未?
講真 覺得佢可以上到top 5 中堅

依家都覺得佢有top 10料
多隻Schlotterbeck值幾多先
3000零萬先有得傾
其他傳個幾件左中堅都好貴
Schlotterbeck加錢甩到水祖可以諗下
呢到李佳芯post?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞