[懂不懂規矩???] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2746]

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
佢地就係要拖到7月1新財政年度先做到野
中鋒求其莫拉達算啦
留力返去打鳩老婆
咁高層睇嘢睇咗十年我曼成功咗未
女人達 停個波都 停唔到啦 軟過海龍
新Blind
番黎坐一季汗都唔使出日日打fifa打到天光
基達菲好明顯因為戰術先唔洗佢逼搶啦
全隊進攻要靠佢開飯
佢以前係曼聯肯跑返後場的
Olise 16 G/A in 14 starts
Greenwood 16 G/A in 34 starts

Greenwood also has lowest pressing stats of any winger across Europe's top 5 leagues (and people complain about Rashford not pressing).

INEOS don't want Greenwood back for non footballing reasons, but even if they looked at it for footballing reasons it is clear Olise is a much better player/ more what we need than Greenwood.
基達菲好明顯因為戰術先唔洗佢逼搶啦
全隊PR要靠佢開飯
佢以前係曼聯肯跑返後場的
過去屌打摩狗
sob good luck
蘇蛇 vs 摩佬
Shoretire就算啦 幾年前同綠木一齊出完全比下去
感覺好似童工咁
睇熱身賽對gore感覺幾好
2個幫曼聯領過第二既都要去土超
我哋本身諗住等拖肥6月30要埋數
可以平買Braithwaite
依家又到我哋7月先做到嘢?
咁Ineos追乜鳩Braithwaite???
坦哥係時候去埋加拉塔沙雷
條能樣第二都拎唔到
唔係話完全冇戰術成份 但綠木不嬲都唔係高workrate啦...
追乜鳩呀
olise braithwaite咩風都冇續約又要等佢地諗好炒唔炒領隊
仲慢撚過格狗
應該唔難 到時就可以大大聲咁撐蘇反摩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞