有冇人依幾日 收到普通話電話直接講得出你個名?

240 回覆
201 Like 6 Dislike
小心好似上面巴打咁講
錄你班聲 整條假聲

之後呃你屋企人
試過
最後佢再打黎我就播套av俾佢聽
超多 日 日 都有
一聽即收線
🐶: 你好,请问你是不是 XXX , 电话 xxxxxxxx的机主?
🤡: 係,咩事?
🐶: 先生, 你先前的微信优惠已试用完毕,玩在要收取 $2000
🤡: 好, 你收
痴揀線岩岩打左3個電話
基本上電話冇記錄嘅一律唔會聽
真, 我嗰次keep住用廣東話問佢邊個
佢問咗我幾次識唔識普通話就收咗線
外國有人整咗啲刺耳嘅聲對付,reddit仲有人教要特登開頭講細細聲應佢,等個caller教大聲啲個咪,啲刺耳嘅聲先夠勁。

https://gearspace.com/board/electronic-music-instruments-and-electronic-music-production/581613-thoughts-creating-painful-irritating-sound.html
好正
有冇教學教係點運作
我發覺身邊好多人都收到
好恐怖
同一個女人一日打兩次俾我 。第二次我用英文同佢講,feel到佢有D嬲黑面叫我講普通話
我都同你一樣,但係講我屋企人全名
跟住又係咁chur我識唔識講普通話
到底邊到溜左資料出去
我最大聽到6x歲 老人家都有依d講全名嘅普通話電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞