TVB今晚有繁花睇 好撚興趣呀

1001 回覆
22 Like 507 Dislike
個編劇都識玩,睇到八十萬件之前,應該都無人估到原來係800K vs 50K
未經歷過,好正㗎?
以前八十年代好多人著,包括我老豆
絲光棉材料,輕身透汗,你當依家u記D dry料咁
本身阿寶個都叫總都奇怪
但大陸真係唔使有咩公司係底就叫總,個件二世祖都係總
大陸有幾十億人 入面有一千萬人有錢去買你都發到豬頭
死充,等於以前賣腎換iPhone
其實就係“纖維/棉混紡” , 80年代係新興布料
十幾億人啫,九十年代要節育應該仲少人D
有d錢話到下事都已經叫咩總 水份好高
變咗國產嘢仲有無市場?
舊時大陸咁撐國貨架咩?定已經拎嚟攻落東南亞
類似咁啦,依家就公廁料啫
可能賣$300件?
25-28攞貨 賣$100蚊賺死佢
寶總睇到碟菜時,咪彈咗句水魚同雞都係普通料,搞吓花樣就扮天價上菜,其實句嘢係直插對面魏總無料扮四條
即係被逼聽埋
又唔一定,因為佢係做生意,唔係做廠
做生意就係博,做生意嘅實會有人係咁,自己有個獨家技術可以媲美外國名牌,基本上肯定有得做,緊係盡快食住啱啱改革開放,同埋啲人對蒙特嬌追捧嘅風氣
做產就話收晒錢先開工啫,做生意好多時係拎咗錢出嚟先
https://mintnews.tw/Fashion/Accessories/content-37784.html

d款都幾肉酸依家都未執都幾勁
之後廿幾集范總同寶總都唔敢著一次啦
好似係全球 最 若 股屎喎 咁都有得J
就快有港式名菜 乾炒牛河 出場
係暴發戶既二代
錢係老豆度,唔係佢度
呢個年代工廠都係地方政府企業或半國企
年年都係要做指標
香港C9會嫌啲畫面 做乜黑掹掹 一撻撻 都睇唔清楚 係咪冇錢交電費

香港C9 睇慣無線世界光 成堂景要光撐撐冇死角先收貨㗎

你同佢哋講咩層次咩凸出主體咩黃金比例 唔好玩啦
繁花暗極都光過打天下
“打天下” 係冇錢打燈
用oled電視睇咪唔會一撻撻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞