[風繼續吹不忍遠離] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

?

我個暑假啊 屌 放完喇

有無八半堂

得一日有 不過係9點

都好 唔好天地堂就得

不過應該無dayoff 我屌。。

去浦

去邊

gym

帶埋我去
分手既第一個假期大家點開
好擔心.......咁多年都一齊 宜家將要面對
[大雨灑過後晴天] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?
https://lihkg.com/thread/372585/page/1?ref=ios
[大雨灑過後晴天] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?
https://lihkg.com/thread/372585/page/1?ref=ios

?

我個暑假啊 屌 放完喇

有無八半堂

得一日有 不過係9點

都好 唔好天地堂就得

無dayoff唯一最煩係晒車錢
試過有日剩係返朝早一粒鐘 又唔可以走堂
分手既第一個假期大家點開
好擔心.......咁多年都一齊 宜家將要面對

俾自己抖下發洩下情緒

話說你有無夾band
把聲好靚

?

我個暑假啊 屌 放完喇

有無八半堂

得一日有 不過係9點

都好 唔好天地堂就得

車錢都唔係問題。。。係時間 搭車回來+上堂既鐘數 無左4個鐘up(一堂計)
不過應該會瘋狂走堂

話說你有無夾band
把聲好靚

識作曲寫歌已經好叻 仲要好聽

我個暑假啊 屌 放完喇

有無八半堂

得一日有 不過係9點

都好 唔好天地堂就得

車錢都唔係問題。。。係時間 搭車回來+上堂既鐘數 無左4個鐘up(一堂計)
不過應該會瘋狂走堂

屌都係 我搭車來回都三粒鐘 但返去坐暖一陣又返屋企
毒撚又無社交
唔好走啊 每分每秒都俾左錢嫁
我抱住哩個原因好少走堂 除非唔舒服
阿媽買左$10雞扒等我返去食

我個暑假啊 屌 放完喇

有無八半堂

得一日有 不過係9點

都好 唔好天地堂就得

不過應該會瘋狂走堂

毒撚又無社交

我多數走堂去溫書

聽人講 塊雞扒好乾

得一日有 不過係9點

都好 唔好天地堂就得

不過應該會瘋狂走堂

毒撚又無社交

我多數走堂去溫書

咁乖嫁咩 我走堂就真係訓教
我咩緊一身債 預四五年先還得晒

聽人講 塊雞扒好乾

我返去試下睇下係咪真係咁乾
唔食娘親又鬧我

得一日有 不過係9點

都好 唔好天地堂就得

不過應該會瘋狂走堂

毒撚又無社交

我多數走堂去溫書

咁乖嫁咩 我走堂就真係訓教
我咩緊一身債 預四五年先還得晒

有時係走左堂 為左溫多陣書(可能有midterm) 或者係屋企做功課
其實我有一年都借左錢 都要還 不過好少 應該好快還哂

聽人講 塊雞扒好乾

唔食娘親又鬧我

食完俾個食評黎 你最鐘意食雞啦

聽人講 塊雞扒好乾

唔食娘親又鬧我

其實唔差

聽人講 塊雞扒好乾

唔食娘親又鬧我

其實唔差

屌你 又唔帶我去食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞